Şimdi yılın enleri konusunu görünce heves ettim...Bir ara ben moderatörken de böyle bir yarışma önerisi sunduydum da elde patlamıştı,şimdi yeniden yapalım dedim.Format şöyle olacak:
Admin ve co-adminler direk katılacak,süper moderatör ve altındakiler için ön eleme oylaması yapacağız.Toplamda 32 üyenin katılımıyla gerçekleşecektir.2 admin ve 3 co-admin olduğu için ön elemelerden toplam 21 üye katılacak.7 süper mod ve 2 moderatörü de sildiğimizde 12 tane normal üyeye katılma hakkı doğacak.Katılmak istemeyen yöneticiler olursa bu sayı artacak.Admin veya co-adminlerden katılmak istemeyen olursa direk katılma önceliği üst süper moderatörlerden birine geçecektir. (Ön elemelere yöneticiler direk alındığına göre en az 13 başvuru gereklidir.)
Ön eleme oylamalarından sonra 1.tur başlayacak.Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi 8 grup ve her birinde de 4 üye yarışacak.Herkesin her grupta tek birine oy kullanma hakkı vardır.
2.turda ilk turda gruplarında ilk ikiye giren 16 üye oylanacak.En çok oy alan 8 üye çeyrek finale,orada en çok oyu alan 4 kişi yarı finale,orada en çok oyu alan 2 kişi finale ve orada en çok oy alan şampiyon olacak.Çocuk oyuncağı bunu anlatmamıza gerek yok
Katılacaklar ve katılmak istemeyenler yazsın.