Adaylar:
*■-kЯΆĻεmci-■*
MiSs.TaKe
BaHTSıZBeDewwiiii....
KHAN18
En fazla 2 kişiye oy kullanabilirsiniz. İlk 2 tur atlayacaktır.
Emir, dışındaki 3 kişinin ön elemede de aynı grupta olması büyük tesadüf oldu gerçekten
Benzer Konular:
Adaylar:
*■-kЯΆĻεmci-■*
MiSs.TaKe
BaHTSıZBeDewwiiii....
KHAN18
En fazla 2 kişiye oy kullanabilirsiniz. İlk 2 tur atlayacaktır.
Emir, dışındaki 3 kişinin ön elemede de aynı grupta olması büyük tesadüf oldu gerçekten
Benzer Konular:
Sinem'in hayvansal bir oy yüzdesi tutturacağını bildiğimden Doğuhan ve Emir'e verdim.Sinem gönüllerin champie'si o ayrı.(champie: şampi)
Emir ve Sinem dedim. Emre ve Doğuhan'a oy atamadığım için üzgünüm.
Herkesin zirve yarışında olacağı çok çekişmeli bir grup olacak, elenenlere yazık olacak...
sinem abla ve emre
Senin Sinem'e abla deyip bana abi demediğine dikkat ettim...Ne iş?cık cık cık.Olacak iş değil doğrusu.(Dilini sol yanağına vurdurarak şıklama sesi çıkarmaktayım şu anda.)
banada abi demesi gerekiyor ozmn..
Khan18
Bana da kimse abi demiyor takıyor muyum ben(Birkaç kişi diyor sağolsunlar
)
sinem abla ve emre kardeşime oyumu verdim diğer arkadaşlar kbakmasın
ben fazla samimi olmadığım ve sevdiğim kişilere abi ve ya abla diyorum isterseniz sizede derim benim ne bundan utanacağım var nede eksileceğim...
İnanılmaz bir grup. Emir son sırada şuan inanılır gibi değilAma tabi herşey tersine dönebilir.
forumdaki değer verme grafigide ortaya cıkıyor burda .. iyi bir paylasımcı olabilirim ama forumda sevilmiyorum galiba .. olsun umarım yararlı olucam daha bu foruma
emir,abi vallahi ben sen oy almışındır diye verdim diğerlere yoksa şuan en iyi pylşmcı snsn ve seni az seviyorum diye bir şey yok.
dedikleriniz doğru olabilir arkadaslar ama böyle anketlere cok önem veririm ben.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet