Güzel bir forum, üyesi de az değil. Ama bu Reputation işi bozmuş. Amacı nedir ki bu sistemin, n'oluyor Rep puanları fazla olunca? Forumda saygınlığı mı fazla oluyor? Forumun tek sevmediğim yönü bu. Onun haricinde gayet başarılı, güzel bir forum.
Güzel bir forum, üyesi de az değil. Ama bu Reputation işi bozmuş. Amacı nedir ki bu sistemin, n'oluyor Rep puanları fazla olunca? Forumda saygınlığı mı fazla oluyor? Forumun tek sevmediğim yönü bu. Onun haricinde gayet başarılı, güzel bir forum.
Rep forum içerisindeki ödüllendirme sistemimiz. Yarışma vb. organizasyonlarda rep puanı veriyor üyelere... Gönül isterki parayla birşeyler alalım ama maddi durumumuz elverişli değil. Elbette birşey kazandırmıyor ama forum içinde aktif olduğunu ve çeşitli alanlarda başarılı olduğunu gösteriyor...
Sadece ödül içinse güzel, ama bazı arkadaşlar deli gibi her mesajın sonuna +rep yazıyor.
Seviyesiz şekilde kullanılmıyor rep sitemizdeYoksa saçma birşey oluyor zaten...
Rep sistemi forumumuzda sn. OzaN'ın dediği gibi ödül amaçlı olarak kullanılmakta.
Forumdaki rep sistemimiz şu yönde;
Konuya ve yoruma rep verilmekte.
Konulara ve mesajlara beğendiğimizden dolayı rep veriyoruz.
Ayrıca yarışmalarımızdaki ödül de reptir.Bunun nedeninide OzaN söylemiş.
Diğer yönden sizinde dediğiniz gibi hoş değil bu konuların sonlarına yazmak zamanında bende yapmadım değil amazaten rep sistemi ödül ve forumdaki bir nevi itibar puanı zaten türkçesi budur
Keyifli forumlar dilerim.
Konu Neferian tarafından (1. September 2009 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
Anladım, teşekkürler hepinize de. İyi forumlar... (:
Biz teşekkür ederiz foruma ilginiz için
vay Bornova Belediyespor
Cidden şu rep olayına kılım.Vallahi öyle.
he oturduğum yerin takımı olur kendisi.ben Bucasporluyum o ayrı.doğduğum yerin takımı sonuçta.
Komşu falan çıkıyormuşsunuuz
hee olabilir LD alt katında büyük kızı dışında tümü sorunlu 5 kişilik bi aile varsa öyleyizdir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet