..
(:
..
(:
Konu Bloody Mary tarafından (13. December 2009 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
ßnde ßi StDe Mod.BnaDa LâZm
Forumda kimse yok galba.. :S
sanıyorum boş sileyim mi?
..
Sen beni normal moderatör yapta o bana yeter.. (:
Konu Bloody Mary tarafından (13. December 2009 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
ne zamandır denemesin dostum??
2 gün xD
Deneme mod iken konu sabitleyemezsin diye biliyorum..
Konu JezabeL tarafından (12. December 2009 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.
(: olabilir..
Şimdi deneme modlara konu açıyorum.Daha forumu hiç bilmiyorken ve istatistiklerin böyleyken seni mod yaparsam diğer modlara saygısızlık etmiş olurum.Forumu öğreneceksin,istatistiklerini geliştireceksin,sonra.Vaktinde rütbe için kendini heder edenler bugün ya emekli ya banlı.
Yaw ben zamanı gelince forum hakkında bölümünde mod olmak istiorum.
Kendimide geliştirmeyi deniyorum ama bugün mesela download a dolusuyla link koydum.
Tsk eden varmı sanki o bana koyuyo iste böyle giderse nasıl mod olcam die.Ben D.Moderetörlüğümü iyi yapıom.Raw 2009 a gir uyardıklarım var.
Forum hakkında bölümüne ben bile mod olamam oraya sadece adminlerin adı yazılır.Süper mod olursan orada da yetki kazanırsın ama adın asla yazılmayacak.
Kendini geliştirmek download'a link koymak değil sen eğitim bölümünü istiyorsan oraya yoğunlaşacaksın,orayı geliştireceksin,yeni konular açmadan oradaki konuları da yeniden işe yarar hale getireceksin...
Moderatörler teşekkür almak zorunda değil.Forumlar genellikle sadece işini görmek amacıyla girilip bir daha esamesi bile okunmayan sitelerdir,bu yüzden alışacaksın.
İyi deneme moderatör gerektiğinde uyarı verir.Zaten o uyarı hariç bir özelliği de yoktur.Yani düz mantıktan vazgeçerek işin komplike kısmına girmeliyiz biraz.
Rütbesi yükselsin dediğin adam bence indirmeye girmiş kuralları falan takmıyor.Emo gibi yazı yazmanın serbest olduğunu daha cuma günü söyledim.Adamdan yardım istemişsin o da sana bir açıklama yapmış sen "küçük düşürme" diyorsun.Artı ard arda mesajın da var.Bir sürü sadece smileyli ve gereksiz diyebileceğimiz mesajın da var.Yani daha çok çalışman lazım.
Orda gerekliydi ayrıcada cumartesi üye oldu o.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet