peker açıkalın ve ufuk özkanın yeni dizisi hababam uzay tutarmı?
Benzer Konular:
peker açıkalın ve ufuk özkanın yeni dizisi hababam uzay tutarmı?
Benzer Konular:
Belli olmaz tutar bilirde tutmaya bilirde
pazartesi pt1 tutar diğer günler dopdolu
tutucak başka şansı yok!
inş. tutarrdiğer yan oyuncularada bağlı aslında kadrosu yalan dünya gbi olursa neden tutmasın kii
İlk bölümleriyle çok iyi gider ama sonrasında orta seviye gider. Şimdiki Alemin Kıralı gibi. Tabii bu ön tahmin. Gelişmeleri görmek gerek
Aslında bu sorunun cevabını bulmak biraz zor. Tutup tutmaması Senaryoyu yazan Tayfun Güneyer'e bağlı olacak. Unutmayalımki kadro ne kadar iyi olursa olsun Senaryo iyi olmadıktan sonra dizinin işi bitmiştir.
Tayfun Güneyer macera senaryolarını çok daha iyi yazabilen bir isim ama komedi anlamında üstün olduğunu sanmıyorum. Tabi bu dizinin nasıl bir senaryo üzerine kurulacağını bilemiyoruz.
Diziyi gelince; Ufuk Özkan ve Peker Açıkalın'ın kadroda bulunacak olması diziye olan ilgiyi arttırıyor. Yan karekterleri de iyi olursa bu dizi için daha ilgi artabilir. Tayfun Güneyer bakalım Senaryoyu nasıl yazacak işte herkes tarafından merak edilen soru budur.
haklısın aslında.. ama ben ynede tayfun gneyerin ii bi iş çıkaracağını umuyorum. yani inş. öyledirtürk malı ve adanalının ilk sezonu çok iiidi.. nuri kesinlikle berbattı.. umarım güzel bi iş olur.. oyuncular boşu boşuna harcanmadan başarılı bi işte çalışır inş. tutarr
Nuri gerçektende çok kötü bir diziydi. Aslında benim en sevmediğim nokta dizilerde gülünecek yerlere, gülme efekti kullanarak komik olduğunu gösterme çabaları ki zaten millet anlayamıyormu komik olduğunu. Türk Malı ve Nuri komedi dizilerinde sırf gülme efektleri vardı ve bence bu dizide gülme efekti yer almamalı. Gülme efektleri bence milleti bayıyor.
hmm sen geniş aile fanısın heralde profilinden anladığım kadarıyla... daha doğrusu ufuk özkano dizide gülme efekti yoktu neden? çnkü espri vardı... esprinin ardından gülme efekti gelirse saçma olurdu.. aynı şey pis yedili içinde geçerli.. o dizide de öylee.. ama sit-com veya aile bazlı komedi dizilerinde gülme efekti oluyo yani.. tabi bizim ailedede var bu efektten sıkılan ama bana pek etkisi yok onun
Geniş Aile ve Leyla ile Mecnun gibi diziler yani bu yönden daha iyi bence. (:
ilk bölümü görmek lazımPeker ve Ufuk Özkan var işin ucunda tutabilir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet