Benzer Konular:
Benzer Konular:
Şişeylede poz verirmiş
HahahaHAynı noktaya takıldık kardeşim
şişeyi nası sıkı tutuyo ama
Var mısın yok musunda zamanında 81bin tl almış
Bu kız zaten yakında reklamlar da çıkar
En yakın arkadaşım olsun istiyorum lan bu kız.
şişeyi kendimi içti acaba
Şişe içilmez,içindeki içilir.
Doğan... Böyle bir konuşma yapmak istemiyorumdum aslında... Kusura bakma ama kimin nereye takıldığı seni pek ilgilendirmez... Hayır gidip göğüsleri ne güzelmiş falan desem dersin ki ahlak bozuyor. O zaman kabul ederim... Hoş koca konuda şişe diyorsun, sanırım beklediğin yorum da bundan çok farklı değil ha?.. Bak sevdiğimiz bir arkadaşsın ve insanlar sevdiği insanlara tahammül ederler... Kısacası biraz tahammül bizim de hakkımız... Lütfen insanları kırıcı olmak zorunda bırakma, kendin de kırıcı olma...
Bu konuda bana da aşırı takılınıyor mesela.Ben kimseye "şişeye takılmasın" demiyorum.Şimdi ben onu dedim diye şişe kelimesini kullanmayacak mı adam?Ben de hiç tanımadığım yüzünü görmediğm bir adam benim davranışımı beğenmedi diye o davranışı yapmamazlık etmem...Ama beğenmediğini falan söylerse de sorun etmem.Forumda bu kadar uzn süredir kalmamın altında bu yatıyor...Bana ters gelseler de bugüne kadar her şeye saygı duydum,ama kendi karşı görüşümü de belirttim...Kalkıp "böyle düşünme lan" falan dersem istediğin tepkiyi göstermene hak doğar ama bu ortamda diil...Saygılar.
Saçma gereksiz bir konuşmanın içindeyiz.Özgürlük kavramlarını işliyoruz ama uygulayamıyoruz.
Sözümün özü insanları kısıtlamayın bırakın istediklerini başkalarına zarar vermeden gerçekleştirebilsinler.
Yani.Şişe ile ilgili yorumumla ilgili son bir savunma: Mesajın yazılışı sinirli anıma denk geldi,şişe beni bağlamıyor,içindeki yeter bana.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet