Dünyada en nefret ettiğim insan tipinde memenet yok :@
bende nefret ediyom ama baskana adamdan nasıl tırsıyolar ip gibiler
tipsiz
berk bu konuya bakınca başımızdan geçen olayı hatırlıcakmı acaba
nie bunun resimlerini koyma gereği duydunki
içimden etmediğim küfür kalmadı burayada yazcam olmycak nefret ediyorm bu adamdan. . .
Yahudilere karşı tutumu güzelmiş
Tanımıyorum pek adamı ama soykırım herşekilde kötü birşey...
Yahudiler'de insandır bunu unutmayın,ve de Hitler binlerce Masum insanı ve Çocukları gaz odalarında işkence etmiştir.Bugün Filistin ile çıkan savaşta İsrail'in Siyonistleri suçludurikardeş gibi yaşamaya çalışanlar değil,bunu unutmayın
Şeytanın solundakigerçekten örnek bi kötü
![]()
bizde insanız musluman oldugumuz için mi bunları hak ediyoruz su anda belki dunyada en fazla eziyet goren topluluk musluman toplulugudur eger kuranın kıyamet alemetleriyle ilgili bolumleri okursan ilerde yahudilerin basına ne gelegini anlarsın eger allah bile onlara ilerde bi felaket gonderecekse bir şeyi haketmişler demektir
Ben Yahudiler'i savunmuyorum,Ama siz diyorsunuz ki Yahudiler'e iyi yapmış.Nazizm'in inceliklerini okursan,Dünya'da tek bir ırkın oluşturulmak istediğini öğrenirsin.O da Adolf Hitler'e göre üstün ''Alman'' ırkı.Yani ben diyorum ki,Naziler Stalingrad'ta SSCB'ye yenilmeseydi,bizi de eziceklerdi.O yüzden Yahudiler'e iyi yaptı diyorsanız,bize de aynı şeyleri yapıcaktı.Faşizm'in ne olduğunu araştırıp öğrenin,ondan sonra konuşuruz
bnde hitleri savunmadım sadece yahudilere yaptıklarına hiç uzuntum olmadıgını soyledim burda tek nazizim ve faşizmi sen bildigini sanıyorsan yanılıyorsun zaten soylediklerin nazizim ve fasizim hakkında ki genel bilgiler bunu herkes bilebilir bunları soylemen senin o konuları derinliklerinr kadar bildigini gostermes senin dedigin ben hepsini biliyorum sizde benim seviyeme gelirseniz tartısırız anlamına geliyo
Adam yaşasa bunları böyle açık söyleyecek kaç delikanlı çıkardı merak ettim.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet