Bu bölümü hatırlıyorum ulvi bir maymundan hastalık kapıyodu cevahirde eczaneye bol müşteri gelmesi için hastalıği bütün mahalleye yaydi.koyu bilalde bu hastalığa yakalanmamak için böyle giyindi. Ama kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamıyorum.kaçıncı bölümdü söyler misin?
63.bölüm
Tamam sağol xdragxx
bir şey değil
İşte geniş ailenin böyle bölümler yapması lazım ki reytingler yükselsin
Ortağam bu arada profil resmi güzelmiş ulviyi kest:-)
63 işte böyle süper bir bölüm 64te koyu bilalla cevahiri devir daim kaçırıyor 65 te cevahir ulvi mürsel koyu bilal organize işlerden hapise giriyor ama artık mahallenin dışına çıkamadılar
hacı benim en sevdiğim bölüm 65. bölümdür çünkü senaryo öyle bir yazılmıştıki herkes olaya bi tarafından katılıyodu ve güzel sahneler ortaya çıkıyodu gerçi hala öyle ama Cevahir Zeynep meselesini bayaa uzattılar
evet biraz bu zeynep meselesine ara vermeleri lazım
Cevahir - Ulvi - Bilal - Müfik ve Mürsel'in birlikte hareket ettiği bölümler süper oluyor zaten
60-70 arası bölümler dizi tavan yapmıştı komedi olarak. Ama sonradan tamamen Cevahir - Zeynep - Bilal olayına döndürmeye başladılar.
adminim cuma günü saat 22.00 özetli mi özetsiz mi
Özetsiz diye geçmiyorlar tanıtımlarda ama en fazla 10-15 dakikalık bir özetin olacağını tahmin ediyorum.
emirgandan gecerken ugradım gittigimde bilalle cevo eczada kavga ediyodu sonra onlar gitti ulvi fln geldi mufikle ulvi yuruyerek eczaya giriyolşar ulvi diyoki mufo şimdi ben zeynonunu musterisi gelmişmi ogrenicem diyo ecza kiralık ya ogreni...cem ama sen sakın konusma tammamı diyoiçeri giriyolar içerde fazla duyamadım ama zeynep arıyan kişiye devredicem eczayı fln dio ulvide napıyon sen zeyno mufonun dayısı var ona ver eczyı diyo sonra gittiler ztn seyrantepeye gidiceklermiş acaba sevim devir cıktıktan sonra mufigin dayısı rolunde biri kadrouya girermi aklıma oyle geldi birde bunu gördüm facete yeni bir gelişme
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet