Yeni sezon "Ramazan"ın başında... Cumartesi sezon finalini izleyeceğimiz olan "Geniş Aile"nin yeni sezonu Ramazan ayının başında başlayacak. Sevenlere benden duyuru duyduk duymadık demeyin. Dizi tahminen 6 Ağustos'ta başlayacak.
Yeni sezon "Ramazan"ın başında... Cumartesi sezon finalini izleyeceğimiz olan "Geniş Aile"nin yeni sezonu Ramazan ayının başında başlayacak. Sevenlere benden duyuru duyduk duymadık demeyin. Dizi tahminen 6 Ağustos'ta başlayacak.
hacı bende açtım görmedim nasıl kapanıyor aynı sayfada gördüm
Ben senden bir dakika önce açmışim ama farketmez admin karar verir hangisinin kapanacağına
biz kapatamıyor muyuz?
özür görmemişim
Hacı zaten ben sadece 1 dakika önce açmışin hatta belki saniye farkıylar özür dilemene gerek yok kardeşim.
ee günü ne zaman olacakmış bilginiz var mı :?
Yukarda yazıyor ya 6 ağustos yani yine cumartesi günü.
ben öteki konuya baktığım için buradan yazmıştım yazımı görmemişim...
Tamam kardeş :-)
Beklendik bir gelişmeydi zaten geçen yıl da öyle olmuştuHatta Ramazan ayında Ulvi ezanı erken okutmuştu
İnşallah iyi değişikliklerle bomba gibi dönerler
akasya durağı ve geniş aile yazın ilk 3 teler garanti
Belli olmaz. Birçok dizi sezonu erken açacak. Ağustos ayı yarışı da kolay olmayacak gibi bu yıl
Play play play yavaş basimde fairplay olsun hacı :-) ben geniş ailenin yazin çekilen bölümlerini çok seviyorum çünkü geniş aileye yaz havası yakışıyo bence.
Yaz ayları Geniş Aile'ye iyi geliyor gerçekten. İnşallah yine öyle olur
Adminim yarın ki maymun gribi bölümlü yeri izleyemeyeceksin herhalde. Sınavda Allah yardımcın olsun.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet