2 3 sene sonra falan bence çekilmesi çok yüksek ihtimal zaten çoğu oyuncu cüneyt inayın filmlerinde bile oynuyor
Benzer Konular:
2 3 sene sonra falan bence çekilmesi çok yüksek ihtimal zaten çoğu oyuncu cüneyt inayın filmlerinde bile oynuyor
Benzer Konular:
Bence birdaha çekilmez.. çekilse bile yine reytingleri yükselmez bence.. tadinda birakilmasi en dogrusu
çocuklar duymasın son senesinde o zaman küçük olduğum için çok iyi hatırlıyorum meltem ile haluk çıktı adı çocuklar ne olacak oldu ama reytingleri düştü ve dizi bitti ama tekrar çekiliyo ve sonuç ortada o zamana kadar geniş aile kendini özletir ve yeni reyting sistemiyle olabilir
bu kadro bir daha zor bir araya gelirr gerçekten star tv yazık etti güzelim diziyeee
Bence ilerleyen senelerde hiç çekmesinler. Çekerlerse de aynı tadı, aynı oyuncularla verecek şekilde yapmalılar
bencede çekmesinler ama şimdide bitmesin off
İlerleyen yıllarda çekilebilir bence ama eski tadını vermesi çok çok zor.
İnşallah oyuncular yeni projelerinde başarılı olurlar da gerek kalmaz çekmelerine
Gerekli ortam oluşursa neden çekilmesin
Yapımcıya bağlı geri dönebilir,ben döneceğini hiç sanmıyorum .
Çekilmesin bence böyle güzel bitti batırmasınlar çok istiyorlarsa başka bi dizide aynı oyuncularla dizi çeksinler
genis aile sezonda bozmaya baslamıstı. ilk 2 sezondaki o güzellik gitmisdi diyebiliriz. fazla uzadıgı icin son sezonun reytingleri dustu.yani daha dogrusu devamı kotu geldi. senaryo bozmaya baslamıstı. eger tam tadında bitirilseydi 2-3 sene icinde geeri gelmesi cok cok yüksek bir ihtimaldi ama simdi aynı oyuncuların bir araya gelmesi biraz zor goruluyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet