Evet arkadaşlar Geniş Aile Türk televizyonlarının komedi eksenini değiştirmiş bir dizidir ve çarşamba günü 100. bölümü ile karşımıza çıkacak düşünceleriniz nedir ? ben şahsen çok mutluyum :-)
Benzer Konular:
Evet arkadaşlar Geniş Aile Türk televizyonlarının komedi eksenini değiştirmiş bir dizidir ve çarşamba günü 100. bölümü ile karşımıza çıkacak düşünceleriniz nedir ? ben şahsen çok mutluyum :-)
Benzer Konular:
Bende çok mutluyum. Dizinin 100 bölümlere kadar gelmesi beni çok mutlu etti. İnşallah dahada ilerler dizi. (:
100. bölümü gördü, artık 500'ü de görür.![]()
150'yi görür umarım bende çok mutluyum şahsen bu günlere geleceğimizi düşünmüyordum
Günümüzde çok iyi diziler bile 100'ü zor görüyor, 100. bölümü görmesi güzel bir olay.
hacılar iyiki geniş aile başladı geniş aile sayesinde saçma sapan komedi dizilerinden kurtulduk mesela geniş aile sayesinde absürd komedi ilgisi arttı ve bu sayede leyla ile mecnun üsküdara giderken gibi diziler başladı :-)
İster misiniz ? 100. bölümünde Kuzey Güney'i geçmiş olsun.
geniş ailede zeynep sorunu olmasaydı yine çok çok iyi reyting alırdı bence kanalla ilgisi fazla yok çünkü geniş aile kanal değil kitle izleyicisine sahipti ama senaryo ve zeynep işi bitirdi
yüzüncü bölümle maalesef iyi reyting alamayacak bu beni üzüyor
hacılar 100. bölüm özeti çıktı biri konusunu açabilir mi :-)
100.Bölüm oldu mu
evet alemto 100. bölüm çarşamba günü oluyor
tamam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet