İlk anlamlı cümle ;
Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.
Sıra sizde
Benzer Konular:
İlk anlamlı cümle ;
Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.
Sıra sizde
Benzer Konular:
Tam Değilim En Tam Halim Anca Yarım...
senin hayranın olarak nikah masasında imzanı istiyorum
Gözlerim Işıkta Yeşil Karanlıkda Kan Çanağı...
İmzada ki Gibi..
Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış. Yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...
Yağmurun Gözünden Seli Gözlerimden Seni
Özleminden Beri Anlatırım Aklın, Aklı Karışır...
Sen kurumuş yaprak olsan
Çıkmaz tozlu sokak olsan
Ölsen kuru toprak olsan
Yine seni sevecegim
Yolun Sonu Sen'se Eğer Emin Ol ßenim Yanımda Hiç Kalır Sabır Taşı...
Umutsuzluğa kapılmak mutsuzluğa kapı aralar.İçinde beslediğin umut seni hayata bağlar..
Dünya ßurdan Mavi, Yeşil, ßeyaz, Siyah, Kahverengi, Kırmızı, ''Sen Sarısı''...
Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
bunlar anlamlı söz değil ergen facebook durum güncellemesi sasdff
Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
Kavuşmak ölümse, Hasretin zulüm. Elbet kavuşuruz be gülüm. Ben yolumu çoktan seçtim; ya 'SEN' , yada 'ÖLÜM'...
Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet