Juventus'un bekleneni veremeyen forveti Luca Toni, eski takımında tekrar forma giymek istediğini belirtti.
Juventus'un forvet oyuncusu Luca Toni, Bayern Münih'de para almadan bile oynayabileceğini belirtti.
Ara transfer döneminde Juventus'dan ayrılacağı dedikoduları olan Luca Toni'nin adı MLS takımlarından Montreal Impact ile anılmıştı.
Eski takımında tekrar forma giymek istediğini dile getiren İtalyan golcü, Bild'e yaptığı açıklamada ise, "Bayern Münih için para almadan bile oynayabilirim." diyerek, MLS'ye gideceği dedikodularına da cevap vermiş oldu.
Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ile de temas içinde olduklarını söyleyen 34 yaşındaki golcü, Haziran ayında baba olacağını da sözlerine ekledi. İsim için kararsız olduğunu söyleyen Toni, "Haziran ayında baba olmaya hazırlanıyorum. Karımla isim konusunda tartışıyoruz. Ben ise ona, şu an için Kalle diye sesleniyorum." ifadelerini kullandı.
2007-2010 sezonları arasında Bayern Münih forması giyen başarılı golcü, 60 maçta 38 gol atmayı başarmıştı. Daha sonra Roma ve Genoa macerası yaşayan İtalyan forvet, son olarak 2011 sezonunda Juventus'a transfer olmuştu.