Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.293
Aldığı Beğeniler: 1660
Samba Ayrılmak istiyor
Blackburn'un başarılı savunma oyuncusu Christopher Samba, kulüp yönetimine ayrılmak istediğini bildirdi.
Blackburn Rovers'ın başarılı savunma oyuncusu Christopher Samba, kulüp yönetimine takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.
Premier Lig'in önemli takımlarının takip ettiği Samba, yönetime ayrılık talebini iletmesiyle birlikte transfer haberlerinin fitilini ateşledi.
Özellikle Tottenham'ın kadrosuna katmak istediği 27 yaşındaki oyuncu, "Resmi olarak ayrılmak istediğimi yönetime ve teknik ekibe bildirdim. 5 senedir oynadığım her maçta bu formayla elimden gelenin en iyisini yaptım. Daha önce ayrılma imkanım varken kalmayı tercih ettim." şeklinde konuştu.
Ayrılık için doğru zamanın geldiğini düşünen Samba, bu zamana kadar kendisine hep destek olan taraftarlara da çok teşekkür etti.
Lancashire Telegraph'a konuyla ilgili açıklama yapan Blackburn Teknik Direktörü Steve Kean, "Samba kesinlikle satılık değil, bu kadar basit. Geri gelecek ve umarım Pazar günü Everton maçında sahada olacak." dedi.
2007 yılında Hertha Berlin'den transfer edilen Christopher Samba, Blackburn formasıyla 150'nin üstünde maça çıktı.