Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Jose Antonio Reyes, Sevilla'ya transferi için takımın yeni hocası Diego Simeone ile konuştu.

Atletico Madrid forması giyen Jose Antino Reyes, eski takımı Sevilla'da forma giyebileceğini takımın yeni hocası Diego Simeone'ye de aktardı ve ayrılabileceğini dile getirdi.AS'ın verdiği habere göre kendisine Sevilla'nın ilgi göstermesinden oldukça memnun olan Reyes, "Sevilla'ya geçişimi kolaylaştırmak adına Diego Simeone ile bu konu hakkında konuştum. Beni ikna etmeye de çalıştı ancak ben gitmeyi istedim." ifadelerini kullandı. Reyes, aynı zamanda Sevilla'nın kendisine yeniden doğuş fırsatı verdiğini de söyledi.

2000-2004 yılları arasında Sevilla'da oynayan Reyes, "Ben kariyerim açısından tekrar Sevilla'ya transfer olmamın iyi bir hamle olacağını düşünüyorum. Çok genç yaşta evimden ayrıldım ve şimdi tekrar dönmek istiyorum." dedi.
Babasının geçtiğimiz günlerde bir cerrahi operasyon geçirmesini de dönmek istemesini kolaylaştırdığını söyleyen Reyes, "Aslında her daim tekrar Sevilla'ya dönme istemiştim" sözleri ile açıklamalarını tamamladı.