Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.293
Aldığı Beğeniler: 1660
Redknapp: ''Defoe Hiçbir Yere Gitmiyor''
Tottenham Menajeri Harry Redknapp, İngiliz golcü Jermain Defoe'nin hiçbir yere gitmeyeceğini, Defoe'ye ihtiyaçları olduğunu söyledi.
İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp, Jermain Defoe'nin takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini ifade etti.
İlk 11'de yeterince şans bulamadığı için mutsuz olduğunu ifade eden Defoe'nin menajerinin yönetimle bir görüşme yaptığını söyleyen tecrübeli teknik adam; ''Menajeri ile bir görüşme yaptık. Defoe daha fazla oynamak için transfer olmak istiyor. Evet belki son dönemde çok fazla oynayamadı. Fakat Defoe takımımız için çok önemli bir oyuncu'' dedi. Defoe'nin hayal kırıklığını anlayabildiğini ifade eden Redknapp; ''Onun kiralık olarak başka bir takıma gitmesine izin veremem. Geçtiğimiz hafta iki maçımız vardı ve ben tercihimi Van der Vaart'tan yana kullandım. Fakat önümüzde çok önemli bir süreç var ve Defoe bizim ihtiyacımız olan bir yıldız'' diyerek oyuncusuna da mesaj göndermeyi ihmal etmedi.
Euro 2012 öncesi her oyuncunun kendini göstermek istediğini ancak herkesin aynı anda sahada olmasının teknik olarak imkansız olduğuna değinen Redknapp, Defoe'nin 2012 yazı için planı neyse Van der Vaart'ınkinin de aynısı olduğunu söyledi.
İngiliz oyuncunun yeni menajerinden dolayı kafasının karıştığını belirten 64 yaşındaki teknik adam; ''Menajeri daha fazla para kazanabilmek adına kafasını karıştırıyor. Defoe gibi tecrübeli bir oyuncunun akıllıca davranmasını bekliyorum'' diyerek sözlerini noktaladı.