Status :
Nereden : ANKARA
Konular: 4.881
Aldığı Beğeniler: 2394
Quagliarella'nın Geleceği Belirsiz

Juventus'un İtalyan oyuncusu Fabio Quagliarella, devre arasında takımdan ayrılıp ayrılamayacağının henüz belli olmadığını açıkladı.
Bu sezon kulübünde fazla oynama şansı bulamayan Quagliarella, Juventus Channel'a transferiyle ilgili açıklamalar yaparken Milan'a gideceği yönünde çıkan haberlere de açıklık getirdi. 28 yaşındaki golcü oyuncu, henüz hiçbir şeyin netlik kazanmadığını söylerken takımdan ayrılması konusunda son kararı yöneticilerin vereceğini belirtti.
Durumunu henüz belli olmadığının altını çizen İtalyan oyuncu, "Takımdan ayrılıp ayrılmayacağımı henüz bilmiyorum. Bu konuda son sözü yöneticiler söyleyecek. Ben daha çok oynamak vekendimi göstermek istiyorum ancak hocamız bana yeterince şans vermiyor. Devre arasında iki tarafın iyiliği için ne olması gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.
Juventus'ta kaldığı sürece takımının başarısı için ter dökeceğini belirten Quagliarella, "Şu an tek hedefim çalışıp takımıma katkı sağlamak. Kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bizim dışımızda Ibrahimovic ve Pato gibi iki yetenekli oyuncuya sahip olan Milan da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Ayrıca Napoli, Lazio ve Udinese de yarışı sonuna kadar götürecek güce sahip" şeklinde konuştu.