Santos'un yıldızı ve transfer piyasasının en gözde isimlerinden birisi olan Neymar, şu an için transferi düşünmediğini ifade etti.
Brezilya ekibi Santos'un yıldızı Neymar, ara transfer döneminde Barcelona ve Real Madrid de dahil hiçbir takıma transfer olmayacaığını açıkladı.
Adı uzun süredir Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan Neymar takımında mutlu olduğunu, şu an ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını belirtti. Genç yıldız; ''Barcelona ve Real Madrid'de dahil ara transferde hiçbir yere gitmiyorum. Santos'ta oynamak beni mutlu ediyor'' dedi.
Herkesin Avrupa'da oynamayı hayal ettiğini hatırlatan Brezilyalı, ''Tabi ki Avrupa'da oynamayı ben de istiyorum. Fakat şu an değil. Şimdi takımımda kalıp onun başarıya ulaşmasına katkıda bulunmalıyım'' dedi.
2014 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu söyleyen Neymar, belki sözleşmesi bitinceye dek Brezilya'da kalabileceğini ifade etti. Bu sözlerine rağmen genç yıldızın yaz döneminde başta Real Madrid olmak üzere bir Avrupa devine transfer olacağı konuşulmaya devam ediyor.