Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.289
Aldığı Beğeniler: 1660
Lucio: ''Lucas, Neymar'dan Daha Başarılı Olur''
Inter'in başarılı stoperi Lucio, Sao Paolo'nu oyun kurucusu Lucas'ın Santoslu Neymar'a göre Avrupa'ya daha uygun olduğunu ifade etti.
İtalyan devi Inter'in stoperi Lucio, Sao Paolo'nun oyun kurucusu Lucas'ın İtalyan futboluna daha uygun olduğunu, o yüzden genç oyuncunun Santoslu Neymar'a göre daha başarılı olmasını beklediğini ifade etti.
Transfer piyasasının bir numaralı ismi Neymar'dan çok Lucas'a dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen tecrübeli isim, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada; ''Lucas'ı yakından tanıyorum. Onun oyun stili daha sert futbol oynanan İtalya için çok uygun. Bana göre hem İtalya'da hem de diğer Avrupa liglerinde Neymar'dan daha fazla başarılı olur'' dedi.
Lucas'ın Copa America döneminde milli takımdayken antrenmanlarda Dani Alves ve Maicon gibi isimler çok fazla zorladığını ifade eden Brezilyalı oyuncu, Lucas'ın kendisini geliştirilmesi halinde durdulamaz bir hücum silahına dönüşebileceğini belirtti.
Bir gün mutlaka Brezilya'ya döenceğini ve futbolu orada bırakacağını sözlerine ekleyen Lucio; ''Kariyerim boyunca yaşadığım yerlerde hep mutlu oldum. Almanya'da çok güzel günler geçirdim. Van Gaal gelinceye kadar herşey çok güzeldi. İtalya'da da çok mutluyum'' diyerek sözlerine son verdi.