Fransa Ligi'nin son şampiyonu Lille, Palermo'nun Arjantinli stoperi Mauro Cetto'yu kiraladı.
Fransa Ligi Ligue 1'in son şampiyonu Lille, defans hattına takviye yaptı. Fransız ekibi, Palermo'nun Arjantinli defans oyuncusu Mauro Cetto'yu altı aylığına kiraladı.
Marko Basa'nın üç ay takımdan ayrı kalacak olması nedeniyle defansa takviye yapmak isteyen Lille, resmi siteden transferi duyurdu. 29 yaşındaki oyuncu daha önce Toulouse formasıyla Fransa'da top koşturmuştu. Geçtiğimiz sene İtalya'ya transfer olan Cetto, Fransa'ya döneceği için mutlu olduğunu ifade etti.
Cetto, resmi siteye yaptığı açıklamada, ''İtalya'ya adapte olmakta zorlandım. O yüzden buraya dönmek benim için güzel bir duygu'' dedi. Palermo'daki sisteme ayak uyduramadığını söyleyen Cetto, ''Yeterli zaman bulamamak moral olarak beni çok etkiledi'' diyerek İtalya'daki mutsuzluğunu dile getirdi.
Arjantinli oyuncu, bir an önce takıma katılmak için sabırsızlandığını belirterek sözlerini noktaladı.
Bir dönem Nantes forması da giyen tecrübeli oyuncu, Arjantin U-21 formasıyla da mücadele etmişti.