Borussia Dortmund'un CEO'su Hans-Joachim Watzke, Robert Lewandowski'nin Bayern Münih'e gitmesine ihtimal vermiyor.
Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, golcü oyuncuları Robert Lewandowski'nin Bayern Münih'e gideceği yönündeki haberlere inanmadığını söyledi.
Bu sezon Lucas Barrios'un sakatlık sorunu ve formsuzluğu nedeniyle hücum hattında daha çok forma şansı bulan Polonyalı oyuncu, Dortmund'un gol yollarındaki en etkili ismi oldu.
Sport-Bild'e yaptığı açıklamada böyle bir transfere hiç ihtimal vermeyen Watzke, "Ayrılma isteği varsa Bayern'e gitmeyi iyice düşünmeli. Robben ile beraber kulübede oturmayı tercih ederse Lewandowski ile ilgili ciddi şüphelerim olacaktır. Ben bu transfere ihtimal dahi vermiyorum. Çünkü Lewandowski de Mario Gomez'in dünya çapında bir forvet olduğunu biliyor. Akıllıysa bizimle kalır." şeklinde konuştu.
Aynı durumun Bayern Münih yerine Dortmund'u seçen Marco Reus için de geçerli olduğunu belirten Watzke, "Reus doğru bir tercih yaptı. Hakettiği değeri burada fazlasıyla görecektir. 80 bin taraftarın önünde ilk hatasında tepki yerine destek alacaktır." dedi.
Bundesliga'da 49 puanla liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund, üçüncü Bayern Münih'in 4 puan önünde bulunuyor.