Alper Potuk transferinin oyuncuya bağlı olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, yabancı forvet transferinin ise birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kulübün transfer gündemi hakkında bilgi verdi.

Milliyet'in haberine göre Can Bartu Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı çalıştırıcı, Alper Potuk transferiyle ilgili olarak, "Alper'in transferinde bir sıkıntı oluştu ancak bunun aşılıp aşılmaması oyuncuya bağlı." ifadelerini kullandı.Yabancı transferi konusunda ise Borges'in de aralarında olduğu geniş bir listeyi değerlendirdiklerini belirten Kocaman, "Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Tabii ki transfer kolay değil. Ancak yönetim doğru transfer için elinden geleni yapıyor. Bu transferin birkaç gün içerisinde şekilleneceğini tahmin ediyorum." dedi.

Ligin ilk yarısının genel anlamda olumlu geçtiğini ifade eden genç taktisyen, "Yine şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu, aynı birinci gün söylediğimiz gibi bugün de söyleyebiliriz. Bunları, geçmişte yaptıklarımızı ve kapasitemizi düşünerek söylüyorum. Hem futbolda hem de diğer branşlarda şampiyonluğun en büyük favorisi Fenerbahçe'dir." şeklinde konuştu.

Tüm insanlığın yeni yılını kutlayan Aykut Kocaman, 2012'nin herkese sağlık, mutluluk ve özgürlük getirmesini diledi.