Lille'in başarılı orta saha oyuncusu Eden Hazard, önümüzdeki sezon Premier Lig'de futbol oynayacağını açıkladı.
Ligue 1 temsilcisi Lille'de sergilediği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Eden Hazard, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Belçikalı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, önümüzdeki sezon İngiltere'de futbol oynayacağını açıkladı.
Ara transfer döneminde Fransa'dan ayrılmasının mümkün olmadığını belirten Hazard Canal Plus'a yaptığı açıklamada, 'Ocak'ta takımımdan ayrılmam mümkün değil. Daha önce de açıklamıştım. Bu sezonu Lille'de tamamlamak istiyorum' dedi.
PSG'den gelen teklife rağmen İngiltere'nin kendisi için daha cazip olduğunu belirten genç oyuncu, 'PSG büyük bir kulüp değil demiyorum. Ancak ben Fransa dışında bir yerde futbol oynamak istiyorum. Kariyerim ve kişiliğime uygun bir karar verdiğimi düşünüyorum. Bana güvenecek ve sürekli olarak oynamama müsaade edebilecek bir büyük takımda forma giymek istiyorum' diye konuştu.
Premier Lig devleri Manchester City, Chelsea, Manchester United ve Arsenal, 21 yaşındaki oyuncunun transferi için girişimlerde bulunuyor. Lille yönetiminin 40 milyon avroluk bonservis talebi ise transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.