Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.286
Aldığı Beğeniler: 1658
Fabregas: "Elbette Arsenal'a Dönerim"
Cesc Fabregas, bir gün Barcelona'dan ayrılmak zorunda kalırsa Arsenal'a dönebileceğini açıkladı.
Barcelona'nın yetenekli orta saha oyuncusu Francesc Fabregas, Katalan ekibinden ayrılmak zorunda kalırsa Arsenal'a seve seve döneceğini söyledi.
Geçtiğimiz yaz, yıllarca süren transfer dedikodularının ardından Barcelona'ya dönen Fabregas, bir gün altyapısından yetiştiği kulüpten ayrılırsa Arsenal'da yeniden oynayabileceğini ifade etti.
Sky Sports News'in haberine göre Fabregas, konuyla ilgili olarak "Eğer Barcelona'dan ayrılmak zorunda olursam Arsenal'a geri dönmeyi isterim. Takımdan ayrıldığım gün sadece 'Teşekkür ederim' diyebildim; ne bunu ne de o gün neredeyse ağlayacak olmamı söylemekten dolayı utanç duymuyorum." şeklinde konuştu.
24 yaşındaki futbolcu, Arsenal Menajeri Arsene Wenger hakkında da "Arsene wenger kadar sadık birisiyle tanışmadım. O en iyilerden birisi, buna gerçekten inanıyorum." dedi.
Fabregas bu sezon Barcelona formasıyla oynadığı 12 lig maçında sekiz gol atıp beş asist yaparken, dört Şampiyonlar Ligi maçında da bir gol atmış, Kral Kupası'nda oynadığı iki maçta da dört asist yapmıştı.