Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.286
Aldığı Beğeniler: 1658
De Rossi Roma'da Kalıyor
Roma Teknik Direktörü Luis Enrique, Daniele De Rossi'nin ara transfer döneminde Roma'dan ayrılmayacağını belirtti.
Daniele De Rossi'nin ara transfer döneminde Manchester City'ye gideceği yönündeki spekülasyonlara cevap Roma'nın çalıştırıcısı Luis Enrique'den geldi.
Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek isteyen Manchester City'nin Daniele De Rossi'yi transfer edeceği haberi İngiliz basınında geniş yer bulmuştu.
28 yaşındaki oyuncunun Roma'da kalması gerektiğini söyleyen Enrique, düzenlediği basın toplantısında, "Bence De Rossi, Roma'da kalacaktır. Para ve yaşam tarzı fubolun belirleyici özelliklerinden biri değildir. De Rossi'nin kendi geleceğini belirleyecek kararlara kendi karar vermesi gerekiyor, fakat ben onun gitmesi için hiçbir neden göremiyorum." ifadelerini kullandı.
Marco Borriello'nun Juventus'a kiralık olarak gitmesi hakkında da yorumlarda bulunan teknik adam, "Marco harika bir oyuncu. Kariyeri hakkında önemli bir dönemece girmişti ve o kararını verdi. " diye konuştu.
17. haftada Chievo ile oynayacakları maça da değinen Enrique, "Çok zor bir maç olmasını bekliyorum, çünkü Chievo, çok iyi bir takım. Kontra atakları iyi olduğu kadar savunma anlamında da çok iyiler." sözlerini kullandı.
Roma, Chievo ile oynayacağı maç öncesinde topladıkları 24 puanla, Napoli'nin ardından ligde 8. sırada bulunuyor.