Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.286
Aldığı Beğeniler: 1658
Chamakh Sezon Sonunu Bekliyor
27 yaşındaki yetenekli forvet oyuncusu, Londra ekibiyle sezon sonunda yollarını ayırabileceklerini açıkladı.
Arsenal'ın Faslı forvet oyuncusu Marouane Chamakh, takımdan sezon sonunda ayrılabileceğini fakat devre arasında transfer olmayacağını söyledi.
Londra ekibine geldiği ilk sezon 11'inde oyuna sonradan girdiği 29 lig maçında yedi gol atıp beş asist yapan Chamakh, bu sezon Robin Van Persie'nin muhteşem formunun gölgesinde kalmış ve çok forma şansı bulamamıştı.
Bu durumu kabul eden fakat bu şekilde devam etmek istemeyen Chamakh, yaptığı açıklamalarda konu hakkında "Elbette oynamak isterim ama tek forvet oyuncusuyla oynamamızı gerektiren bir taktiğin kurbanı oldum. Robin dünya klasında bir futbolcu, ondan çok şey öğreniyorum ve onun benim yerime seçilmesi kararını anlıyorum. Durumu kabul etmeye çalışıyorum. Eğer iki forvet oyuncusuyla oynasaydık bu benim için ideal olurdu. Farklı oyuncularız, bir arada oynayabiliriz." şeklinde konuştu.
Arsenal'a Bordeaux'dan gelen Chamakh, sözlerine "Sonsuza kadar böyle devam edemem. 27 yaşındayım ve oynamak istiyorum, rekabeti seviyorum. Ocak'ta kesinlikle ayrılmıyorum, sezonu Arsenal'da bitirmek istiyorum ama Mayıs'ta ya da Haziran'da olaya daha farklı yaklaşacağım." diyerek devam etti.
Chamakh ayrıca gidebileceği takım ve lig hakkında da "Önceliğim elbette Premier Lig'de kalmak. Yurt dışından çok teklif aldım ama burada kalmak isiyorum. Arsenal çocukluğumdan beri formasını giymek istediğim takımdı." ifadelerini kullandı ve Bordeaux'ya dönme ihtimali hakkında da "Eğer buradan ayrılırsam, Bordeaux'ya dönme ihtimalini de göz önünde bulundururum." dedi.
Chamakh bu sezon oynadığı ve altısında oyuna sonradan girdiği yedi lig maçında bir gol atmıştı.