Liverpool'da bekleneni veremeyen Andy Carroll, hakkında çıkan transfer haberlerini yalanladı.

Liverpool'un forvet oyuncusu Andy Carroll, kendisi hakkındaki transfer haberlerini yalanladı ve takımda çok mutlu olduğunu söyledi.

Pazar günü İngiltere'de birçok gazate Liverpool'un Carroll'u, Manchester City'den Carlos Tevez ile takas etmek istediğini ama City'nin bu teklifi reddettiğini yazmıştı.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında 35 milyon avronun üstünde bir bedelle Liverpool'a transfer olan İngiliz oyuncu, "Liverpool'da çok mutluyum ve kalmak istiyorum. Burası benim evim. Kenny Dalglish ve takımdaki tüm oyuncularla çok iyi anlaşıyorum. Buraya geldiğim için de hiç pişman olmadım." dedi.

Önce Lig Kupası'nda Manchester City'yi ardından Federasyon Kupası'nda Manchester United'ı eledikleri için çok mutlu olduğunu belirten Carroll, iki kupayı da kazanacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Newcastle'dan Liverpool'a transfer olan 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 20 lig maçında 2 gol atıp 1 de asist yaptı.