Manchester United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov, sezon sonunda takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini veriyor.
Sürekli olarak forma giyememenin sıkıntısını yaşadığını belirten Manchester United'ın yıldız golcüsü Dimitar Berbatov, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayabileceğini belirtti.
Manchester United'da mutlu olmasına rağmen sürekli forma şansı bulamadığı için sıkıntı yaşadığını belirten 31 yaşındaki oyuncu, sportal.bg'ye yaptığı açıklamada, 'İstediğim kadar fırsat elde edemiyorum. Büyük bir kulüpte oynuyorum ancak ikinci planda kalmak güzel bir şey değil. Yaşım ilerliyor ve oynamam gerektiğini düşünüyorum. Sahadan uzak kaldıkça kendime olan güvenimi kaybediyorum' dedi.
Sezonun geride kalan bölümünde daha fazla oynamak için elinden gelenci yapacağını belirten Berbatov, 'Medyada sürekli olarak yer almayı seven biri değilim. Bu durumun çözümü için hocamızla görüşmem gerekir. Sonuçta kulüpte her şeye o karar veriyor' diye konuştu.
2010'da emekli olduğu milli takıma dönebileceğini belirten Berbatov, 'Milli takıma katılmak için önce davet edilmem gerekiyor. Bu konuda kimse benimle irtibata geçmedi. Liybo Penev ile bir görüşmem olmadı. O nedenle bu durum konusunda yorum yapamam. Ancak olası bir teklifi değerlendirebilirim' şeklinde konuştu.