Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.289
Aldığı Beğeniler: 1660
Ancelotti: ''Yıldızları Bize Öneriyorlar''
Paris Saint Germain'in yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti, takımın başına geçtikten sonra Torres, Cavani ve Berbatov gibi oyuncuların kendilerine önerildiğini ifade etti.
Fransız ekibi Paris Saint Germain'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, takımın başına geçtikten sonra menajerler aracılığıyla Chelsea'den Fernando Torres, Napoli'den Edinson Cavani ve Manchester United'dan Dimitar Berbatov gibi oyuncuların kendilerine teklif edildiğini iddia etti.
52 yaşındaki teknik adam, takımın finansal gücünden dolayı birçok oyuncunun kendilerine teklif edildiğini söyleyen 52 yaşındaki adam, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada; ''Günde onlarca telefon alıyorum. Bana inanılmaz oyuncuların PSG'de bizlerle olmak istediği söyleniyor. Herkes biliyor ki burada inanılmaz paralara oynayabilirsiniz'' dedi.
Herkesin Paris gibi bir şehirde oynamak isteyeceğini, ayrıca ekonomik ve yönetim olarak da takımın güçlü durumda olması nedeniyle artık daha fazla talep olduğunu söyleyen İtalyan teknik adam; ''Size isim vermemi mi istiyorsunuz? Torres, Llorente, Tevez, Pavlyuchenko, Berbatov ve Cavani gibi isimler Paris'te oynamak istiyor'' dedi.
Chelsea'de kötü günler geçiren Torres hakkında konuşan Ancelotti; ''Eğer Torres'i transfer ediyorsanız, Drogba'yı satmalısınız. Torres de Filippo Inzaghi gibi bir oyuncu. Takımda alternatifi olmamalı. Torres'in yapısı böyle'' diyerek sözlerini noktaladı.