Başarılı teknik adam Carlo Ancelotti, kariyerine Premier Lig'de bir takım çalıştırarak devam etmek istediğini söyledi

İtalyan çalıştırıcı Carlo Ancelotti, Premier Lig'de bir takım çalıştırdıktan sonra Roma'yı çalıştırmak istediğini belirtti.

2009-2011 yılları arasında Chelsea'yi çalıştıran Ancelotti, görevinden ayrıldıktan sonra bir yıl teknik direktörülük kariyerine ara vermişti. Artık göreve dönmeye hazır olduğunu söyleyen 52 yaşındaki teknik adam, SkySports Italia'ya verdiği demeçte, "Furbol arzum halâ devam ediyor. Premier Lig'de tekrar bir takım çalıştırmak istiyorum." sözlerini kullandı.

Roma'nın çalıştırcısı Luis Enrique'nin şu an büyük bir baskı altında olduğunu da sözlerine ekleyen İtalyan teknik adam, "Şu an çok büyük bir baskı altındılar. Oyuncuları bir arada tutma konusunda zorluk çektiklerini ve takım içinde sıkıntıların olduğunu düşünüyorum, fakat gelecekte iyi bir noktaya geleceklerini umuyorum." diye konuştu.

Milan'ın bu sezon Juventus gibi çok zorlu bir rakibi olduğunu söyleyen teknik adam, "Bu sezon, Serie A inanılmaz bir çekişmeye sahne oluyor. Şampiyonluk yarışına Juventus ta katıldı. Milan, sezon sonuna kadar kendini büyük bir baskı altında hissedecektir." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.