PES 2012 oyununda yaşadığınız master lig,become a legend, kupa vb. hatıralarınız burada paylaşabilirsiniz![]()
Benzer Konular:
PES 2012 oyununda yaşadığınız master lig,become a legend, kupa vb. hatıralarınız burada paylaşabilirsiniz![]()
Benzer Konular:
Konu Frank Woods tarafından (29.Ekim.2011 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
tmm hacı ben bi başalyım yaparım ama şu anda oyuna başlayamadım gp 10 filan bugün oyun sıfırlandı gp'ler gitti
tmm bi deneyim
Evet benim bir kariyerim var anlatayımBecome a legend kariyeri
Kariyerime RKC Waalwijk adlı bir Hollanda kulübünde başladım. Orada çıktığım 15 maçta 5 gol attım ordanda Willareal'e geçtim sadece 1 maç oynayabildim oda bir Avrupa Ligi maçıydı sonradan girip 2 gol atıp takımıma tur attırdım
Oradan Lecce'ye transfer oldum 35 maçta 15 gol attım.Oradan Bragaya geçtim Braga'da 44 maçta 34 gol attım
Portekiz Ligini ve Avrupa Ligini kazandık bende Portekiz gol kralı oldum
Ordan 16 milyon euroya Chelseaye transfer oldum fazla şans bulamadım 15 maçta 5 gol atabildim ordanda Manchester United'a transfer oldum ilk sezonumda 20 maçta 13 gol attım 2. sezonumda ise daha hala sürüyor 20 maçta 17 gol attım şuanda ligde gol kralıyım aynı zamanda ligde 1.ciyiz. Manu'da bir şampiyonluk yaşayıp Barcelona'ya transfer olmak istiyorum onlarda beni istiyo
Bu arda toplam çıktığım 176 maçta 101 gol attım
Milli takımdada çıktığım 21 maçta 8 gol attım
Yakında bende anlatmaya başlarım![]()
PES 2012'de Become A Legend'i kolay yapmışlar benceBen şuan Wolwerhampton takımındayım ve 3-4 golüm var
![]()
Devam edeyimManchester United'da 2. sezonumu 46 maç 35 golle kapattım
Ve şampiyon olduk bende sezonun oyuncusu ve sezonun ilk 11'ine seçildim gol krallığı kaçtı ama
Sonra dediğim gibi Barça'ya gittim Nou Camp'da karşılama yaptılar işte
Ordada 39 maçta 35 gol attım
Ama ligde şampiyon olamadık İspanya Kupasını kazanabildik ve 2.sezonumda beni oynatmamaya başladı Barça giderek kariyerim düşüyordu bende Milan'ı seçtim baktım takım kötü orda 1 maç oynayıp hemen Lyon'a gittim adamlar açık ara liderdi
Lyon'da yarım sezonda 19 maçta 20 gol attım
ŞL'de yarı finalde elendik maalesef.Ama ligde şampiyon olduk
Ben tam başka kulübe gidecektim ki beni kaptan yaptılar 1 sezon daha oynayacağım şimdi Lyon'da
Her takıma gidebilirim her takımda oynama ihtimalim yüksek
Gelelim Milli Takım'a Dünya Şampiyonasında 3. olduk
Turnuvada Türkiye'nin tüm gollerini ben attım
Toplam 12 gol 8 maçta Dünya Kupasında
Turnuvanın gol kralı oldum
Dünya Futbol ödüllerinde Dünyanın en iyi forveti seçildim şimdi hedef Yılın futbolcusu olmak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet