Pes 2011 i yüklediğimiz yere giriyoruz orada PESEDİT e tıklıyoruz ardından yukardaki SWİTCHES seçeneğine geliyoruz ve Master Lig 1 e tıklıyoruz çıkan şeye tamam diyoruz.. Oyuna giriyoruz sorun çözülmüştür..
Olmuyor demeyin ben de denedim oldu..
Pes 2011 i yüklediğimiz yere giriyoruz orada PESEDİT e tıklıyoruz ardından yukardaki SWİTCHES seçeneğine geliyoruz ve Master Lig 1 e tıklıyoruz çıkan şeye tamam diyoruz.. Oyuna giriyoruz sorun çözülmüştür..
Olmuyor demeyin ben de denedim oldu..
Gerçekten işe yarıyor. Çok teşekkürlerDevmalı soruluyordu bu çok iyi oldu
ben ındırdım bu 1.5 yamasını ınstalleri kurdum girdim oyuna 5 dk sonra attı master lıgle alakası yok.. oyuna gırıyom atıyo...yalnız part1in içinde save dosyası vardı ona hic dokunmadım onları da bı yere kaydetcez mı? anlatırsanız sevınırım
bıde su hatayı alıyorum : program d3dx9_43.dll bılgısarınızda eksık oldugundan baslayamıyor. pesedit kısmında oyuna gırınce oluyo bu
DirectX güncellemesini yap düzelmesi gerek. Senin sorunun farklı.
ben bılgısayardan pek anlamam da nerden yapıoz onu :S
d3dx9_43.dll free download - DLL-files.com Burdan indir dosyayı daha sonra windows/system32 içine at sorunun düzelir..
Metin belgesi açınca derken ?
PESEDIT.exe olması lazım. Metin belgesi olan ile işimiz yok
Niye bende böle anlamadım
Bak bide kitserver dosyası varya onun içinde pes edit dosyası var tıklayınca img dosyası çıkıyor onun içindende dt01 dt 02 .... Vs dosyalar var
Yüklerken sorun olmuş olmalı. Doğru yüklendiğinde oyunun ana klasöründe pesedit.exe dosyası olması lazım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet