Admin sadece lisans ve bundesliga olan bir yama biliyormusun? Kramponlara hiç dokunulmamış olması lazım bulursan allah senden razı olsun[/COLOR]
Admin sadece lisans ve bundesliga olan bir yama biliyormusun? Kramponlara hiç dokunulmamış olması lazım bulursan allah senden razı olsun[/COLOR]
Konu GreatOttoman tarafından (27.Mart.2011 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
Kramponlarla ne sorunun var ki
YA hani senin verdiğinde bazı kormponlar seçilmiyorya o yüzden
yama kuruluyken ilave içriği yükledim oyun bok olduTAKIMLArın formaları adları mahfoldu
OYUNU BİDA YÜKLEDİM
İlave içerik olayını hiç karıştırmamalıydın
Kramponlar seçilmiyorsa hilesini yükle
PES 2011 Hileleri | İlave İçerikleri Açma | GP Hilesi | Unlocker
hileyi yükledim benim sorunla alakasını anlayamadım benim demek istedğim mesela nike skin black/circuit orange black diye bir ayakkabı varya diyelim o krampon riberyde var ama ben o kramponu başka bir futbolcuya almak istiyorum ama krampon seçme bölümünde gözükmüyor ve bu yamada çoğu transferler yapılı değl bende ilavi içeriği yapıym dedim hem ilave içrik hem yama oluncada oyun bok oluo formalar filan takım adları filan değişio o yüzden sadece lisans ve bundesliga yaması istiyorum eğer sorunum senin verdiğin hileyle çözlüyorsa açıklarmısın ?
admin bulamazmısın sadece lisans ve bundesliga yaması ? lütfen
Sadece lisans ve bundesliganın olduğu sağlam bir yama yok maalesef. Lisans yamasının son sürümünü paylaşacağım birazdan. Beğenirsin onu umarım
o benimde dedeğim krampon sorunu onda varmı ve son transferler yapılımı?0
PES 2011 Ara Transfer Yaması + Lisans
Ekledim konuya son sürüm linki. Açıkçası senin krampon sorununu anlayamadım. Ama oyunun tüm resmi güncellemelerini ve son transferleri içeriyor.
ben şimdi pesi baştan kurdum ya hiç yama yok senin şimdi verdiğin yamayı yüklemek için diğer yamalarıda yüklemek lazımmı
Hayır başka bir yamaya ihtiyaç yok
Admin kurdum yamayı oyuna tıklıyorum '' Program,zlib1.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor.Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.'' diyor
bi yardımcı olsan
İçindeki 2.0.1 ekini de yükledin mi ?
tammamdır admin istediği dosyayı indirdim kurulum dosyasına attım oldu oyuna girdim mükemmel benim dedeğim sorunda ortadan kalkmış harikasın admin çok teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet