Benzer Konular:
Sanki hazır resim sitelerinde yapılmış gibi
Ne yönden?
akla öyle geliyo çünkü arkaplan hazır senin yaptığın yazıyı yazıp resim uplayıp kayıt etmek o sitelerde öyle
Tamam hazır siteden yaptım.Ama senin dediğin gibi değil.Ordan hazır arka plan var.Orda yazı var yazıyosun.Sonra resim yüklüyosun sonra orda resim ayarlamaları var.Ordan resmi ayarlıyon kırpıon falan.Sonra resmi kaydedion.Resmin reklamını photoshoptan silion bu kadar
tamam arkadaşım bende aynısını dedim yazıyı falan sitede yazıyosun.tamam yinede bi emek var ama böyle kolay şeyler için konu açmaya değmez bence tamamen kendi emeğin olduktan sonra değeri olur
Yanlız signatür güzelmişPhotoshop'dan mı yaptın ?
yok bu (ç)alıntı
abi imzana bayıldım kardeşim yılın imzası
Ama kurallara uygun olduğu pek söylenemez
Rahip de değilim başka şeyler de,kurallar uygulanmak zorunda.İmzaya daha uygun şeyler koyarsak memnun olurum.
Çalışmaya gelince;sana defalarca her çalışmana ayrı konu açma,hazır sitelerden her yaptığın şeyi gelip burada sergileme,photoshop'u sadece reklam silmek için kullanacaksan hiç kullanma demeyeceğim.Burada anladın anladın...
ya bilmiyorum bence okadar seksilik yok ışığın yanıp sönmesinden bişey gözükmuyor zaten ama eğer çok uygun değil derseniz kaldırırım bu hafta fazla giremicem cevap veremezsem bi zahmet siz kaldırırsınız k.bakmayın.
Bu arada beğendiğine sevindim kardeşim =)
Ne demek
Karşı çıkanlar daha fazlalarını görmüyor sanki yapmayın lütfen.Kız arkadaşlardan bir ses çıksa anlarım bi nebze.Kalabilir bence bir sakınca yoktur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet