Türkçe Rap'in 1 Numarası ve Türkçe Rap'in bu kadar gelişmesinde büyük rol oynayan Sanatçıdır.Resmi Sitesi:
http://www.cezafan.com
Türkçe Rap'in 1 Numarası ve Türkçe Rap'in bu kadar gelişmesinde büyük rol oynayan Sanatçıdır.Resmi Sitesi:
http://www.cezafan.com
Alanında bir numara. Benimde bazı şarkılarını sevdiğim birisi...
Rep müzik dinlemem ama dinlediğim zaman ise en çok bu adam hoşuma gidiyor.
ömRümde bu kadaR NefReT eTTiğim biR başkasını haTıRLamıyoRum...
sagodan sonra trdekii en iyi rapci
su adama en iyi demeyelim ya sago varken
Bencede Sago Herzaman 1. Sırada Olucak Tır ! KoЯn Arkadaşımızın Yorumunda Cok İçtenlik İle Katılıyorum !
Ceza daha kalitelidir Sago'dan. Bunu düet yaptığı kişilerden anlayabiliriz. Sezen Aksu, Kenan Doğulu vs.
Cezanın sesi benim kulağıma daha hoş geliyor sözleride baya kaliteli oluyor.
Hiç sevmem. eskiden dinlenme yaşı 18+ olmasına rağmen son 2 - 3 yıldır 10 - 15 yaş arası veletler büyük bi hayranlıkla ve örnek alarak! dinlediği için hayret ediyorum.
Türkçe Rapte büyük isimlerden !
tüm şarkıları değil ama bazı şarkıları güzel
Kadıköy Acil Topluluğunun Kurucularındandır
Yha rapçilerin kaliteliliği rapçi olmayan insanlarla yapılan düetlerle anlaşılmaz eğer bi rapçi rapçiyle düet yapar her zmn ama!!!! gidipte rapin en çok kınadığı müzik olan POP müziğinin bir sanatçısıyla düet yapması bna göre irenç bir şey RAP'in pop müziğini kınadıınıda pislick ürünlerinden rapçilerin röportajlarından anlaşılabilirbu arada tabe sezan aksu kenan doğulu gbi isimlerde kendi alanlarından iyi olabilirler emeklerine her zaman saygılıyım ama bnce böle bişi hçte hoş deil ve bunun yanında ceza röportajlarında konserlerinde savaştan nefret ettiğini ve hiç bir şekilde uyuşturucu aklkol sigara gbi alışkanlıklarının oolmadıını söylüor ama buda YANLIŞ!!! savaştan nefret edio sagoya diss atıo RAPi 2 bölüme ayırıor kötü alışkanlıkları yok ama oda uyuşturucu çekiyor zaten şapkasını hep normal takmasının sebebi de bu
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet