Yapımcı:
ĐisgusтiηgFєásт
Açıklama:
Postbiti (Profil Alanını) Sol Tarafa Almak - Resimli Anlatım
Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1085x467 Ve Boyutu 68KB.
Merhaba Arkadaşlar İlk Resmde Gördüğünüz Gibi Profil Alanımız Konunun Üst Tarafında.Biz Profil Alanını Yani Postbiti Sol Tarafa Almak İstiyoruz.Bunu Yapabilmek İçin Aşağıdaki Adımları İzleyeceğiz.
1. Adım
2.Resimde Olduğu Gibi Admincp ye Giriyoruz ve vBulletin Seçenekler Sekmesine Tıklıyoruz.
2. Adım
Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 953x572 Ve Boyutu 67KB.
vBulletin Seçenekler Sekmesine Tıkladıkdan Sonra Karşımıza Ayarlar Geliyor.Bu Ayarlar Biçim ve Dil Ayarları Sekmesine Tıklıyoruz.
3. Adım
Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 956x574 Ve Boyutu 86KB.
Sayfayı Biraz Aşağıya Çektikten Sonra "Mesajlar Eski vBulletin 2 Sürümündeki Gibi Gösterilsinmi" Bölümü Karşımıza Çıkıyor.
4.Adım
Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 883x571 Ve Boyutu 97KB.
"Mesajlar Eski vBulletin 2 Sürümündeki Gibi Gösterilsinmi" Bölümünde Hayır Seçeneğini Evet Diye İşaretledikten Sonra Kaydediyoruz.
Sonuç:
Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1051x498 Ve Boyutu 76KB.
Herkese Başarılar.

LinkBack URL
About LinkBacks
.

Tweet