Eklenti 397
NOT: TARAFIMCA DENENİP UPLOAD EDİLMİSTİR. UPDATE YAPAN ARKADASLARA İLAÇ OLACAKTIR. İYİ OYUNLAR...
DOWNLOAD
Eklenti 397
NOT: TARAFIMCA DENENİP UPLOAD EDİLMİSTİR. UPDATE YAPAN ARKADASLARA İLAÇ OLACAKTIR. İYİ OYUNLAR...
DOWNLOAD
ellerine sağlık indirdim inşallah çalışır
update yaptım ve verdiğin crack le crackledim ama oyun ana menüsünde version 11.0.0 gözüküyor.
bende sorunsuz calısıyor arkadasım oyunun versionu farklıdır sende
silmedim arkdasım alıntı yaparken oldu crack oldugunu söyleyebilirim cünkü kendim kullanıyorum. ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
Hiçbir yerde olmayan ve SKID ROW gibi babaların bile daha el atmadığı bir dosyadan bahsediyoruz. Gerçekten bu bahsettiğin 1. Update in sonrasında Fifa Manager oyununu çalıştırıyorsa helal olsun (alay etmek anlamında kullanmadım) diyebilirim. Orijinal oyunun crack lenip Update 1 yüklendikten sonra ne bir kayıtlı oyunun açabiliyorsunuz ne de yeni bir oyun başlatabiliyorsunuz. Sizin bu paylaştığınız dosya ile Update 1 sonrası oyun açılıyor hatta kayıtlı oyunları (save) açabiliyorsunuz, lakin orijinal sürümün crack dosyası özelliklerine geri dönülüyor. Load işlemi yine sorunlu, reserve takımındaki oyuncuları satamıyorsunuz. 3D oyun özelliklerindeki hatalar (birçoğu update 1 ile düzelmese de bazıları düzeliyor) halen devam ediyor. Kısaca sizde bu sorunların hiçbiri olmuyor ve rahatlıkla oynayabiliyorsanız şanslısınız. Lakin biz verdiğiniz dosyayı yüklediğimizde hiçbir değişiklik olmuyor. Yukarıdaki arkadaşımızın belirtmek istediğini de yazdıklarımla aynıdır kesin.
anladım dedigini bende ozaman updatele oynamıyorum.s tesekkürler konuya acıklık getirdigin icin ben oldu sanıp oynadım ama bir kac basit degisiklikten bask birşey bende göremedim acıkcası saol
güzel ğaylaşım teşekkürler ama update 2 çıkdı bunun içinde crack yama gerekiyor :S
bakarız ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet