Gene yazasım geLdi diger 2 konuyu gören arkadasLar olmustur kendi dinLedigim parçaların güzel geLen yerlerinden nick oLabilecek diye düşündügüm sözleri payLasıyorum.
$u dagLarda kar oLsaydim asi 1 rüzgaR oLsaydım arar buLurmuydun beni ..? Sahipsiz mezar oLsaydım
Barmen karde$ herşeyi unutturacak bir zıkkımın var mı ? > Söyle manda deviren cinsindenHatta köpek öldüreninden..
insan sevdigi yarine eder mi böyle !
Ressam kardes öLümün rengini boyadın mı hiçkara topraktan karamıdır.. ak kefenden ak mı ?
hicine harcadim guzelim yillari hicine ..
hicine harcadim ben bu sevdalari hicine ..
belki bu aksam gelip uzana bilirim icine ..
Zamansız küllendi yanan ateşim =)
İçtigim şaraptı hayalin , yakar 1 cigara biterim dumanında bitip gideriim.. İçime seni cekerim of..
uzaktan görenLer mesut sanıyor BİLMEZLER Gözlerim her gün aglıyor...
1 MechuLé döndü benim hayatım . :|
Varlıgında olan tüm renkler terk ettigin gün giydirdi siyahları üzerime..
Bana vazgeç deme sakın .. ben kendimden gectim ama sendén vaz geçemem .
Sen gittin ya şimdi her yer karanlık =(
yarasalar gibi doLasıyorum etrafda sessizce..
Elimdeki ucuz biranın tek mezesi oldu şu yalnızlık. Daha bir efkarlı oluyormuş meğer sensiz içmek.
Beni ağlatan her şarkıda, sigaranın dumanını ciğerlerimde hissediyorum artık.
Ben sadece gidişini izLemed1m. İçimden Tanrı’ya yalvardım " Ne olur Tanrım geri gelip bana sarılsın, bir annenin çocuğunu sevdiği gibi sevsin, saçlarımı okşayıp bana tekrar sarılsın’" dedim ama beni ne Tanrı dinledi ne de sen geri geldin. [yazarken moral 0]
Sén artık yoksun ya şimdi , ben her gece aglarken sensin diyerek bakarım boş duvarlara..
Sen bilmiyo$un ama galiba dün gecede dayak yemişim sokak serserilerinden. Elimdeki şarap şişesi kızdırmı$tıR yine. Napıyım adam gibi içemiyorum şu lanet acı şeyi.
Hani hep derdim ye son sevdigimsin diye.. Son sevdigim degil.. Son SEVİYORUM dedigim oldun
Sen oLsaydın Ağlamak için son insanında yanından gitmesini bekler miydin? ..
İyi geceler der gibiydi gidişin ....
Beynim sanki 3 sese kulak veriyor biri şarkımız biri ismimi taşıyan cocuklar ücüncüsü ise kulagıma son kez söylediklerin..
ayrıLdıkdan sonra seni sigaraya benzetmeye basLadım =( 1 tane sigara yakıyorum ve izliyorum.. kül tablasına küller dökülünce anıLarımız akLıma geLi0r..
Son olarak şiirin bu kısmını eklemek istedim..
Her sevgiliye küfür eder sararım etrafa. Sataşırım tüm mutlu insanlara. Aklıma senin bir beraberliğin olduğunu getirir lanet ederim banktaki yalnızlığıma ve salaklığıma. Kurşunlar sıkarım her gece firar eden aklıma.Batırırım kaptanı olmayan tüm gemileri..Yıkarım tüm kurduğum hayallerimi. Tüm beyaz gelinliklerimi atarım şu fırtınası bitmeyen denize. Orucunu bozmuş biri gibi her dakika sarılırım bir dal sigaraya.:068:
Cok kaptırdım siire nicklerin cogunu şiirden aldım..
Devamını ekliyecegim birazdan simdi isteyen yararlansın diye konuyu acıyorum..
Burdada eski 2 konu içerigi..
Kod:Selam arkadaşlar bu nickleri ben, kendi dinlediğim şarkı sözlerinden yazdım.. Belki bilmeyenler vardır bu şarkıları.. Merak eden varsa şarkıcı – şarkı ismini yazabilirim nicklerin altına.. Bu yazılar tamamen bana aittir alıntı değildir şarkılardan yazdım ! 1 Teşekkür yeter beğendiyseniz..Unut beni diyorsun..ßen sana yar oLamaM..Saçım aqırsa ßiLe ben seni unutamam.. Kaç kadeh kırıLdı sarhoş gönLümde.. Bir türlü kendimi avutamadım.. Ne yaptımsa Seni unutamadım.. Her sevgi zamanLa ßitermi$ derLer.. Benimki bitmedi anLayamadım.. Kim bilir kimLer var kimLer var $imdi kaLbinde..Sen beni unuttun çoktan beLkide ben haLa yaşadım eski günLerde her şeyde Sen varsıN ^^ unutamadıMm.. Bu dünyada oLmadı ama ahretti inşallah benimsin… Ben senin belki umrumda değilim ama sen benim nefesimsin.. Hangi caN..ßenim çektiqim acıyı çekti.. Hanqi kaLp seni benimki kadar sevdi !!? Hata benim biliyorum ama sensiz yapamıyorum.. Ne olur dön bana sensiz oLmuyor.. ! 0Lmuyor denedim ama sensiz beceremedim..Sen benim tek varlıqım tek sefgiLim.. Söyle..SöyLe sevmiyorum de yak canımı, aLı$tım zaten sensizLiqe.. Gitme..Gitme ne oLur gitme.. Hadi sen kıydında.. ßen kıyabilir miyim ? Yatamıyorum..Sabahlara kadar yatamıyorum.. Seni unutmak için neler yapmadım ki.. oLmuyor be sensiz yapamıyorum… Gece Yarıları uykudan kaLkıp sigara üstüne sigara yakıp.. ßir an oLsun seni içimden atıp.. Yatmak istesemde yatamıyorum.. Başımı yastığa koyduqum anda görmeni isterdim beni o anda.. HayaLim gitmiyor heran karşımda seni düşünmekten yatamıyorum… Ne aqLar ne güLerim sanki taştan biriyim Allah’ın kullarından niye ayrı gibiyim… iLk fırsatta sana gelmek istedim, Gelip kollarında ölmek istedim.. Özledim birtanem seni özLedim sensiz yaşamatı başaramadım.. Zararlı çıktın gönLüm bu sevdadan yaralı çıktın üstüne toz kondurmadığın yar varya.. Kabullen Yüreğim hayırsız çıktı… Acımasız zaLim dertler etrafımda oLmu$ çember.. Üzerimden eksiLmiy0r.. Merhametsiz bu çiLeLer.. Bunca dertLe acıLarLa Hayret nasıL ya$ıyorum ..! Git hadi Git CigeriM yaniyoR .. Kim saracak beni kim sevecek .. Dur dokunma Yüregim aciyor.. Bırak utansın hayallerim.. Rest çektim dünyaya… L Yar büyük yıllarımızın hatrına hesap bile vermiyorum inansana.. Unutmak çok zor olsada elveda.. elveda aşkım sana.. Bir fidan olsam toprakta suyum sen olsan.. Kurur kalırım gülüm senle açamam.. Sana söylenecek tek bir sözüm var.. ßu ömrü sevgiye hasret 1 Mecnun misaLi yaşaman dileqiyle.. Tel tel olsa yüreğim.. Her tel sen olsan .. Koparırım o Yüreqi.. Yine aramam seni..! Yıkılmam yok olmam sen yoksun diye ağlamam hayalim karşımda diye.. Dağlarda sessiz Dağlarda kimsesiz.. Eskiden yaşama hevesim vardı birden bire bütün dünyam karardı.. Halime dost deqiL düşman ağladı böyle 1 sevdaya dü$tüm neyleyim… Akan gözyaşlarıma seni kattım hoş koksun diye ama ne bir damla kanım aktı nede canım acıdı ama yüreqim kan kustu gülüm kan kustu… Nedir uLan nedir senin a$k dediqin şerefi illetin adı nedir.. ! :@ Ayrılık deme bana kıyarım bu canıma.. Gönül aşktan yaralı bir darbede sen vurma.. Dön arkanı ne gördüm ki yüzünden.. Sende hayırsız, Sende vefasız çıktın.. Unutmak istedim gömerek kalbime.. İsyan ettim sevgilime ve de sevgime.. İçkiLer dermaN oLmuyor derdime.. geLde $i$eLeri kır sevdiqiM.. Nefret ediyorum ben, ben olduğuma.. Hayatımda bir de sen olduğuna.. Yazık olsun yazık aqLadıqıma.. Yinede seni düşünüyorum.. Ben böyle değiLdim yaşarken oldum.. İsyanıM var benim bu aLeme.. Her geçen vurdu bir darbe… Ne kara kaşına ne kadar gözüne ben tek bir sözüNe tutuLup kaLdım.. Beni benden alırsan seni sana bırakMaM !!! Sen beni sevsende yar, sevmesende ben her zaman her yerde seninleyim… Sevemedim ayrıLıqı geL .. alı$amadım bak gözLerime baqı$La.. ßiTMesiN <3Kod:Eskidende böyle bir konu açmıştım ve kendi dinledigim şarkı sözlerinin bana göre nick olanları kendim yazdım.. Şimdi gene birkaç dinledigim şarkıların sözlerini yazacagım nick olacak şekilde..öyLe unutmak gönLüme çok zor geLiyor.. Kahretmek istiyorum.. 1 an diLim susuyor :( ate$Lerde yanacagım sensiz deLi oLcagım..Koydun ßeni 1 ßaşıma nasıL dayanacagım ? kuruyan topRakLaR Gibi susadım Sanaaa... Doğmuyor Sensiz Güneşim Sabahlarım Hep Karanlık Anlıyorum Geçte Olsa Dönmeyeceksin Artık..! ;( DoLmus SayfaLarim, Tükenmi$ KaLem. Kendime Bir Ceza, VermeLiyim Ben. param parca etsem.. ? söksem kalbimi.. kendime 1 ceza vermeLiyim ben.. viRane ettiN ßıraktın a$k.. inaT eTTi güLdürmedi.. zaLim 1 sevda ßendeki.. diken oLdu yoLLaR1Ma zehiR oLdu yıLLarıma.. ak dü$ürdü sacLarıma.. zaLım 1 sevda ßendeki.. ayrıLık akLına nerden esti.. 3 Gündé ßıktın a$kımdan ne iştir.. :confused: sen yaRGıç ßen mahkuM.. cezamı kestiN ^^ mühebbet hapsine attın.. köR $eytanda köR çıktın.. ne iştir.. :( a$k dediqin koskoca 1 yaLanmış..dosT ßiLdiqim gencLigimi caLanmı$.. koynuMDaki yıLandanda yıLanmı$.. a$k dediqin koskoca 1 yaLanmış.. dost ßiLdikLerimiz yıLandanda YıLanmış.. ömüR boyu mutLuLuktan e-Len-diM ( . ) yoooK artık ba$ımda a$kın beLası.. ßir izin kaLmadı kurduğum düştee.. sensiZde dü$ermi$ takvimdeN günLer.. zorLasanda ANMAZ adını diLLeR.. Gideni sanmaki bu gönüL özLer.. Unut diyorDunya.. unuttuM (Lan) işte :@ unuT demek çok koLay.. geLde bana soR 1 de :( en ßüyük hatayı sende yapMısım.. o ta$ kaLßinde a$k aramışım.. ßo$una sevmişim.. deqmeZ mi$ sana.. Bu can sıkıntısı, bu of çekmeler, isyanKar oLmalar = sen yoKsun Diyé . . . bu yüreK acısı bu bo$ kadeHLeR köRkütük kaLmalar.. sen yoksun diye :( ne 1 mektup ne 1 seLam 1 ßaşıma kaLdım burda yok haLimi geLip soran.. ÖLÜM ÖLÜM ÖLDÜM BURDA.. ! duvarLarda konusmuyor.. dertLerimi böLü$müyoR.. zaLim kuLLar güLü$üyoR.. unutmak koLay mı unutamadım.. hasretin eLinden kurtuLamadım.. sevda ßitti oLdu YALAN canım dedim oLdu YILAN . . . ondan AĞLAMAM ondan... :(Şimdilik bu kadar.. Çok şarkı var hepsini yazamadım ilerki zamanlarda yazacagım umarım beğenirsiniz özeLLikLe sevdigim şarkıları paylaştım, tamamen bana aittiR bi yerden alıntı vs. değildir.
......Alıntı....

LinkBack URL
About LinkBacks

Hatta köpek öldüreninden..
kara topraktan karamıdır.. ak kefenden ak mı ?

Tweet