Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Carpıdıem Super Dolu Nıck Arsıvı [Gecme Bak]

Status : aDNaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Nereden : qelCeNMi?
    Konular: 1.580
    Aldığı Beğeniler: 55

Standart Carpıdıem Super Dolu Nıck Arsıvı [Gecme Bak]

qüzéL ßi rüyayı qérchék sanmı$tım séni sévdiim ichin ösür diLérim

kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım

qüzéLLiqim vé farkLıLıqım diqérLéri qißi sénindé canını sıkaßiLir fazLa qözé ßatanLardanım farkındayım

’ Kác öLüm wársá qözéé áLdm háyáTımıı cöPé áTtm Tüm RüyáLar Káßus Y!né Korkuy0ruMmM!

qécici asma ßéni kaLıcı öLdür ßoynumun izi kaLsın yüréqinin ipindé

\" kaLmak aqır qéLdiqindé qitméLi insan!\"

öLüy0rum s0n ßir kéz séni Séwiy0rum déSéné !

ßirqünİncéParmakLıßiréLqéLipDüzéLticékHér$éyißénCh okAyrıLıkYa$adımOYüzdénßiti$ikYazdımHér$éyi!!

Sén küchük chocuk éLindé ayı$ıqı Ko$up qéLdin ßo$ yurduma éLimdé a$k yanıkLarı Tuttum éLLérini Sımsıcak, sımsıkı éLLérim sustu, korktu Vé titrédi

Nokta Konmu$ ßitmi$ én qüzéL Hikayém

néfés sénLiqindiR oLmadıqın an öLüm ßnLiqndiR

Artık qitmé démicém zatén iicé hazırsın ßu séFér

Sıvı DéqiL Katı HaLdéyim Hép!Kö$éLérim Var

Sadécé Tanrıya Vé Kéndimé YaLan SöyLémiorum

YakLa$aßiLécéini Sandıın Kadar Uzaımdasın
    Hassyktir Sanamı KaLdım ?!

ßo$ konu$ana söyLéyécék sözüm ßo$ insana harcıycak zamanın yok

ßuLa$tın Hér Yérİmé İchimdéKy Sén O Kadar KoskoJamanky

Madémki AyrıLıqa Hüküm qiymi$ ßu Yürék , O Zaman ÖLmék İchin Ya$amak qérék

aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin , aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin , Sonunu sén yazCakSın yokSa yazıLcak haLé duSérSin

$ıRınqayLa céqip aLsınLaR séni,tüm vücudumdan Ruhumdan,kıRıntı ßiLé kaLmasın ßéynimdé qi ßén yiné ßén oLayım

qörméméyé caL$tkLarm tamda qördkLérm asLnda

*ööLé qit kißi kac adım attıktan sonra arkana dönéßiL vé qözLérimé ßakarkén utanma!!!

* Hérqün ßiraz daha zorLa$arak cıLdırtmaksa ßéni niyétiN SyktiRqiT

HéR sözümz dudakLarda qüLü$ oLdu
    Dönmék ihtimaLi yok artık o qüLü$Lér dü$ oLdu!!

qéchmi$imi chöpé attım karı$tıranLar köpéktir

YoKLuquMLa iYi qéCiNMéYé ßaK
    VaRLıqıM ßiR DaHa aSLa SéNLé oLMaYaCaK

K!MS€ uMRuMDa D€q!L SaD€C€ K€ND!M€ oYNuYoRuM
    SÖZ ßİTTİ
    SöZ ß!TT! $!MD! T€oR!Y€ q€cT!M TaKıL ßaNa

KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TC€KS€ ß!TS!N
    ߀NY S€FM€Y€N VaRSa SİKTİR OLUP qitsin cOKDA TIN

߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€c€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M

ßi qün qéri dönmék istér ßırakın dönsün né kayßéttini qörsün

Hêr qêcên qùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr qécên qùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim

' KayßédéßiLécéqim Hic ßi$éy Yokkén Kéndimi Kayßéttim '

ßu qözya$LarımLa qidécéksé Cénnété biriLéri ßén HıckırıkLarımı HéLaL éttim BiLé!!

Pi$manım Hérkézi İnsan Sanıpta SacmaLadım

Né İstédiqimi ßuLamadım HaLa ßi Yanım cék ßi Yanım KaL Dér

ßıktım Hér$éydén Sénin Yüzündén Kahrétsin

UmutLara Kanma UmutLar ßiqün İmkansızLa$ır Hayatı Toz Pémßé Ya$ıorum Sanma Hér Rénk ßiqün SiyahLa$ır!

ßuqün Oturdum ÖLümü Dü$ündüm, Daha On6sında vé Hayat ßöyLé qüzéLkén

ÖLüm qéLdiqi zaman yanıma qéLmé ßén azraiLLé hésaß kitaß yaßarım

' Sén SuStun,bHén aqLadım AqLadıkca icim acIdI wHé karar wérdim qözya$LarIm héLaL déqiL Sana,hakkımı aLacaım!!

Kara kaßus yiné ak$am yéméqindé ßizdé KaranLıkta,soqukta ßéLki ama séssiz wé uzakta Yaqmur mutsuz, ay acı ichindé AqLıyorum ßéLki ama yanLızLıkta chok choook uzakta

KaranLık Déh$ét Féricidir Ama Korkuttuqu İchin DéiL,oLanLarı sakincé vé ték ßa$ına dü$ünmé oLanaqı sunduqu ichin

éqér hayatım kiraLıksa,satın aLmak ichin uqa$mamchünkü ichindé i$é yarar hichßi$i yokk

KaranLık $art Ko$mu$ YanLısLıqı ßanaAynama ßaktım Yiné Kimsé Yokßi Kıs Sadécé Vé ßi Kach Su DamLasıdöküLür yéré kırmızı kan soqukta! kimin umrunda??

Rüzqar aLır qötürür ßéni sonsus karanLıqaCanım yanar chıqLıkLarLaAma hich acı yok! Üzméz ßéni aqLamak ALı$mı$ ßédénim sonuchta!

ßir damLa qöz ya$ı dénizdé kayßoLur,unuturum ßén hér$éyi,acı chékmémi??Ah kimin umrumda!Sadécé kéndimi istiorum ßényanmaz yüréqim ßu $ékiLdé

kadéri dü$ün, yaptıkLarını sonra??qit vé aqLa!!!

ßir Kéré qittin Ya Artık ßin Kéré Dönséndé ßo$Sén ßéndé ßittin Artık Ömrüncé Sévséndé ßo$!

HayaT asLında basiTTir
    Zor qéLirSé ßas-ittir
    0 da oLmadı Ha S*Tr xP

1 ya$imda bibéron icin aqLardim,
    5 ya$imda $ékér icin aqLardim,
    $imdiysé A$kim icin aqLiyorum !:[

Chok ßıktıysan Hayattan ßir mézara qit ÖLüLér ii ßiLir Yashamak qüséLdir

Né masaLım , Né Dé ßir shiir KéLiméLéré AnLam YükLéméktén Vasqéchtim AnLatasım Yok , AnLayasım Yok séndé ßéndé Artık
    ÖyLésiné ßirisin ishté

߀nimm farkImm ßurdAa ßa$LıyOrr; séviLmédiqim anDa déqiL saYqımIı kAyßéttiqiNN andA ßitérsiNN

ßéN sénsiz ßir Hichsém séndé ßénsiz ßir Pichsin

kimé né karman corman hayatımdan kimé né yaLan doLan masaLLarımdan bén mutLuysam

SusuyoruM ArtıK Daa FazLa ßatmamak İchin KaranLıına Ama Tutamıorum KaLbimin İncé ChıqLıkLarını YavA$ YavA$ Saqır OLuorum YokLuunLa**

Bir kach damLa qözya$ı akar qözümdén ama napabiLirim ki bénimdé ruhum kayıp hayatın ichindé kaLbim kırık param parcha bir haLdé ama karanLıqın $artı budur mutLu oLmaLıyım béLki dé

YaLnızLık qüLümsér ék$i ék$i suratıma bén yaLnızkén vé aqLarkén démékki yaLnız déqiLmi$im kéndimi yaLnız sanırkén

Kötümsér ßir $ékiLdé ßakan Yok ßana KaranLık ßakar Ama O İidir AsLında Chünkü Dü$ünmé Fırsatı Vérir İnsana!

nefret et erkek adı duyunca,merhamet etme yalvarınca,seviyor sanma ağlayınca,erkek dönektir bunu sakın unutma

sen bir yalansın bense o yalanın içinde savrulup gitmiş masum sevgisi olan bir insan

Ben ona resmen aşık o ona resmen aşık o ona resmen aşık o kım bılır kıme aşık ?

aşk bir vişne ye ye kişne

istifamı verdim bu aşktan kaderimi yazarım en baştan anladım ki; senin yüreğin ya demirden ya da taştan

Ölüm Her Nereden Ve Nasıl Gelirse Gelsin,Savaş Sloganlarımız Kulaktan Kulağa Yayılacaksa,Ve Silahımız Elden Ele Geçecekse,ÖlüM HoŞ GeLdİ SeFa GelDi

Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum

Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!

DUNYA BIR FILM ACILIR PERDE MUTLU SON DA YOK KACAR HEP SENDEN NEFRET EDERSN SEYIRCILERDEN SAHNESI GERCEK TEK OYUN ÖLÜMDÜR

televizyon dediğiniz bi boktur …çıkıp içine sıçmayan g*t yoktur …caner tülinler, ahu meriçler… yettiniz artık ulan aç pijler

gülün ama bu durum toplum yarası… çözümü geçtiyse aptal yarası… mankeni yolla malafatı dikeyim …seni alkışlayan elleri s*keyim(ajdar’a)

seviyorum your eyes, cünkü onlar very nice, bir kere look at me, ondan sonra forget me, kalbim tik tak for you, cunku i love you …

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (d…a)

Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye… Biraz zaman istedim düsüneyim diye, ertesi gün gِordüm onu bir baskası ile, kulagına fısıldadm ask izdiraptir diye

Kahpelerin vede serefsizlerin dünyasinda inadina yasiyorum Kilit vurdum hislerime nefretle doldum,tasiyorum Sana söz veriyorum, öç alma sirasi bana geldiginde dünyanin sah damarini kesecegim…!!

Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi söyle itirazin varmi seni seviyorum

Bebek uyurken, cicek tomurcukken, erkek dusunurken, kadin soyunurken guzeldir

HAYATINDAN TAMAMEN SILEMEZ BENI KIMSE,YA KALBINDE, VARSA YÜREGINDE YADA BEDENINDE MUTLAKA BIR IZIM KALIR GERIYEYüregin yoksa eger rahat ol ozaman izim bedeninde,beni unutmana yetecek MESAFE yok bu alemde,bosuna ugrasma sadece zaman geçer biraz daha bakarsin,alemlere akarsin ama yerime asla bir ALLAHIN KuLunu K O Y A M A Z S I N!

YA SAHİP OLURSUN BANA BU HAYATTA
    YA DA HAYAL OLURUM KALIRIM RUYALARINDA
    YA $ARKIN OLUR KALIRIM DUDAKALARINDA
    YA DA UZAKTAN GELEN BİR SES OLUR KALIRIM KULAKLARINDA
    YA YALAN OLURSUN DUNYAMDA
    YA DA ALLAHTAN SONRA TEK GERCEGİM OLURSUN TAPARIM SANA

»»-(¯`··´¯)-Tanrim!Uyurken ALma Canimi ßirakta HayatLa Didi$eyimMümkünse Di$i Gönder AzraiL’i ÖLümLe Sewi$eyim<-(¯`··´¯)-««

ßeni Görüp Kendini Sınama…Sadece Görebildiğin Kadarım…Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım…

Gözüмü kıRpı0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa…·CiLvé yaPı0ruм écєLé…! kuŷRuk saLLıorum âżŖâiĿ’є !

Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???

Sevme sevsinler sana önem versinler Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler…

şαηℓıуız ѕöняєтℓιуιz ραşαуız кяαℓız яєкℓαмız мαякαуız ƒαℓαηız ƒιℓαηız кяαℓıηα ∂єιℓ αℓαуıηα вαѕαяız тєк ƒαякıмız ιzмιяℓι σℓмαмız!!!

Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır

ALEMİ ALEM YAPAN ÜÇ BEŞ ÇAKALSA…KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ…!!!

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR’ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz…
    TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz!!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz…

Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın…

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar
    Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar…!

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz,
    serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsunpara şöhret elin olsun
    tatlı dilin benim olsunsensiz geçen yüzyıl değilseninle gecen bir gün benim olsun aşkım

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz

SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!

Ben bir çocugum aşka kandırılmış
    Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış
    Ben bir geceyim gündüzlerden çalınmış
    Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim
    Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda…
    Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye!
    Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik
    ANLAYAMADILAR…

BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
    MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM

fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmezz

Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim
    Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş çok görme bana!!!

Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz
    Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim Mİ_?

Sen Benim Adımı Bile Anamazsın…Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın!!!

ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ

KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiRkIr kALbİmİ GöNLüN oLsUnaL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN
    ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!!
    ,
    OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İçİn ÖLür şEKLİmiz İçiN yaŞaRız!!!…

KaLdırımLarı üzerimize Yorgan Gibi Çektik Bize bir adım geLene biz On adım GittikOksijenimiz Sigara
    Mineralimiz yavan ekmek Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek Kolaymı be GüzeLim seviLmeden sevmek!

HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM…HANGIMIZ OLDU

$arapSız DuraMayız £srarSiz KaLamayiz Ç€K£r!z £Maneti Sİ*€riz adaLeti!!!

YERİ GELİR EFENDİYİZ YERİ GELİR SERseri YİZ DUVARLARDA İSMİMİZ
    KIZLARDA RESMİMİZ OLSADA BİZ SEVDİKMİ ALLAH INA KADAR SEVERİZ

siddeti sevmem;ama kullanmayi iyi bilirim!
    * “A”ciya “S”ikayetsiz “K”atlanmak=ASK
    *Dünya bir gündür, o da bugündür!
    *Sen, sen ol! Asla biz olma
    *Sakin 30 yil hukukun olmayan birine, sakin deme!
    *Azdan az, çoktan çok gider
    *sadece sahlar hamleleri önceden sezer
    *hayat, ölümle kumar oynama sanatidir
    *özgürlük, sonu meçhul bir firardir
    *Bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir
    *Eger birisi seni aldatmissa bu onun suçudur Eger o kisi seni pek çok kere aldatmissa bu senin suçundur
    *Asla birilerinin umudunu kirma, belkide sahip olduklari tek sey dur
    *bela, kisinin sevdiklerinden gelir
    *HERGÜN SENI DÜSÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERIYOR BANA BILIRMISINBIR GÜN SENDE SEVERMISIN
    SENI SEVMEK ISTIYORUM KALBIM DURANA KADAR PESINDEN KOSMAK ISTIYORUM DIZLERIM ÇÜRÜYENE KADAR SENINLE KONUSMAK ISTIYORUM DILIM TUTULANA KADAR SENI ÖPMEK ISTIYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENINLE ÇIKMAK ISTIYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLIYORUM ÖLENE KADAR
    SEN VARYA SEVGILIM AVRUPA KADAR MODERN *AMERIKA KADAR GÜZEL AFRIKA KADAR SICAKSIN NE VARKI SEVGILIM ANTARTIKA KADAR UZAKSIN
    *Oyun bitince sah da, piyon da ayni kutuya konur…
    *Beklemesini bilenin her sey ayagina gelir
    *Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
    *Bir yagmur damlasi seni seviyorum anlami tasisaydi ve sen bana seni ne kadar sevdigimi soracak olsaydin, inan ki birtanem her gün yagmur yagardi
    *Insanlar tanidim yildizlar gibiydi, hepsi parliyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, günesi seçtim, bir günes için bin yildizdan vazgeçtim
    *Hani gözler vardir sözleri anlatir, hani sözler vardir gözleri anlatir, bir de ask vardir seni anlatir…
    *Agirdir sevmelerim her yürek tasiyamaz, büyüktür umutlarim her omuz kaldiramaz, her sey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz
    *Seni her düsündügümde kalbime bir yildiz çiziyorum Benim simdi kaç yildizim var biliyor musun? Benim artik bir gökyüzüm var
    Insanlar tanidim yildizlar gibiydi, hepsi parliyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, günesi seçtim, bir günes için bin yildizdan vazgeçtim
    *Agzimdan çikacak söz olsan konusmam, gözümden akacak yas olsan aglamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere birakmam!
    *Günesin dogdugu da bir gerçek batdigi da… Kalbimin atdigi da bir gerçek, günün bitdigi de… Ne çikar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, iste o en büyük gerçek…
    *Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erisilmezsin ama bir farkin var onlar bin tane sen bir tanesin
    *seni günde bir kez düsünüyorum o da benim 24 saatimi aliyoo
    *Eger geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayip sormuyorsa, bir gün düslerinde kavusacaginin yeminini vermissen gönülden, iste o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadas…
    *Martinin denizi sevdigi kadar sevebilir misin ? Topragin suyu sevdigi kadar sevebilir misin ? Leyla`nin Mecnun`u sevdigi kadar sevebilir misin? Hadi birak butun bunlarida, Benim seni sevdigim kadar sen de beni sevebilir misin ?
    *Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir…
    *Dumanimda oyoktu sigarayi biraktim kadehimde oyoktu içkiyi biraktim rüyalarimda oyoktu uyumayi biraktim baktimki onsuz olmuyor yasamayibiraktim
    *Seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen vur kir kalbimi kalbimden akan kan yazacaktir ismini o zaman anlarsin sana olan sevgimi
    *Hepsi Gidici Sen Kalici , Hepsi Anlik Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
    *Küçüktüm, adam olmadi dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, ugruna ölmedi dediler, Öldüm, is isten geçti, dediler…
    *Yalnizim, yalnizligim beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu sarkiyi söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akip geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
    *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artik bir karar aldim söylüyorum Seni Çok ama Çok Seviyorum
    *Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GünesIm Desem Günes Batiyor, Hayatim Desem Hayat Kisa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canim Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yasiyor
    *Askina döksem gözyaslarimi, elinle bir defa silecek misin? Su kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
    *Sonbahara INat AgAç Hala YesErmekte, Geceye INat Gün Hala AgArmakta, Ben ISe Kadere INat Hala SenI SevmekteyIM INat Bu Ya MahsEre Kadar SenI SevecegIM!
    *Bir çerçeve astim odama içi bos önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasil olsa
    *Düsünüyorum da; düsüncelerin en güzeli senin beni düsünüp düsünmedigini düsünürken, düsünüyor olmani düsünmek galiba
    Dünyada bir çok insan varKimi mutlu kimi mutsuz, Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluga layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor…
    *Ne Günesi Istiyorum Karanligima Ne De Yildizlari Istiyorum Gece Yarilarinda… Çok Degil BirTek Seni Istiyorum Yalnizligima!!!
    *Gecenin sessizligini dinle içinde beni bulacaksin Karanliga bak yüzümü göreceksin Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSIN
    *Bu gün bir meyhane kesfettim mezarligin tam karsisinda , Eger ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karsisinda…
    *BuGüNü yasiyorsam yarinin seni bana getirecegine inandigim içindir…
    *Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir
    *Bir sevgi diledim gözyasi buldum Bir dost diledim sirtimdan vuruldum Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
    *Seven unutmaz unutansa sevmemistir eger sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir
    Kül olmus ates yanar mi? Buz tutmus su akar mi? Bu gözler seni sevdi baskasina bakar mi?
    Sevgini tasimak degil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak degil aglamaya alismak degil ölmekte degil özleyipte görmemek zor…
    *Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun
    *Kizlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bombos olan kalbime yaziyorum
    *Seviyorum seviyorum haykirarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum
    bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diyeBen dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
    *gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir
    *Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim!
    *Seni ben degil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar begendi , banane gidersen ONLAR AGLASIN !!!
    Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
    *Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
    Düslerim vardigörmekten korktugum,hislerim vardi söylemektenkorktugum,siirlerim vardi yazmaktan korktugum,simdisen varsin kaybetmekten korktugum
    *Vücudun otobüs, beynin söfördür kalbin söför maaline geçerse asik oldun demektir
    Asik bir insansan mantigini unut, mantikli bir insansan aski unut Hem asik hem mantikliysan kiskanirim seni ben
    *Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdigini söylemeyecek kadar gururludur
    *Gidene kal demeyeceksingidene kal demek zavallilar****alana git demek terbiyesizleredönmeyene dön demek acizlere yakisir…
    *Sadece çocuklar aglar ve sadece Allah affeder eger bir gün gidersen çocuk degilim aglamam Allah degilim affetmem
    *Polis bi gün 3 arkadasin evine baskin düzenlemisSizi uluslararasi kaçakçiliktan tutukluyorum demisAdamlarda ;”Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararasi ne isimiz olabilirki?”demis
    *GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM

Bu mesajı aldıysan bana hayransın, silersen beni seviyosun, silmezsen bensiz yapamıyosun, cevap verirsen beni istiyosun, vermezsen bana aşıksın E simdi ne yapacaksın?

Sen benim canımsın, ama kimse duymasın, hani olurya, ölüm kıskanır Seni çok ama çok sevdiğimi kimseye söyleme hani olurya, mecnun kıskanır

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayım deme, belki bir yerlerde, senin bir gülüşün için yaşayan vardır…

Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Şu dinmeyen arzuya karşı koysa da dağlar, ümitsizce gözlerim sanma ki her dem ağlar; varsında hasret ile geçiversin seneler, bizi ayıran yollar bir gün yeniden bağlar

Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yasama gebe kalır, yeter ki umutların hiç bitmesin Kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yasam sana onu versin

Tatlı Biri Vardı Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardı Görülmeye Değer, İyi Dostlar Vardı Özlenmeye Değer, Ama Biri Var ki Can Vermeye Değer, Mesajımı Okuyorsa Eğer…

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil; onsuz yaşayamayacağın biriyle ol, gelip boşluk dolduranlardan değil, gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun
    Sokakta bir delikanlı gördüm Takıldı gözlerim gözlerine Aşığım zannetti beni kendine… Halbuki nereden bilsin, benziyordu gözleri gözlerine…

Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır Yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin…

Benim için sen karda güneş, güneşte buz, karanlıkta aramadan bulduğum ışık, umut kapımsın benim anlatılmıyor anlatamıyorum mutluluğumsun desem anlar mısın?

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum

Her kum tanesi birer öpücük olsaydı, sana bütün sahilleri feda ederdimsana deli gibi aşığım Seni çok seviyorum

Hangi yağmur damlası düşerse saçlarına,
    Dilerim Allah’dan o damla ben olayım
    Aldığın her nefesi söyle bana sevgili,
    İçine her çekişte havası ben olayım
    Ak düşse saçlarına ömrünün bir anında,
    Siyahi sen ol ama beyazı ben olayım

Dün Çiçekçinin önünden geçerken bir gül gördüm Dünyanın en güzeliyim diye haykırıyorduO gülü aldım Ama en güzel olduğu için değil de seni görüp utansın diye…

Bugün hiç yüz vermedim güneşe, seni anlatıp hava attım çiçeklere,adını zıpkınla yazdım göğün en yüksek tepesine, birde bağırdım duydun mu? SENİ ÇOK SEVİYORUM diye

Dalgalar nasıl taslara çarpıp özür dilemiyorsa, nasıl güneş batarken ve doğarken doğadan izin almıyorsa bende seni senden izinsiz SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLEMİYORUM

Bir gün adını anarken kısılırsa sesim, hasretine kapanırsa gözlerim, Aşkınla durursa kalbim bilki yalnızca seni seviyorum yalnızca sen…

Korkum sevmek değil, korkum sevipte ayrılmak
    Korkum kursun yemek değil, korkum kalleşçe vurulmak
    Korkum ölüm değil, korkum senin tarafından unutulmak

Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız,
    Karanlık gitgide en derinlere çeker beni
    Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin,
    Böyle perişan beklerim dönmeni

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim!

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı

Ölürsem sevgilim sana doyamadan, bir mezar kazdır hiç ağlamadan, tabutumun rengini isterim kara, örnek olsun sevipte ayrılana…

***Elveda demek kolaydır…ancak unutmak zordur…***

(*_*)”Sen BeNim İçiN ÖlmÜştünAma bugün yeniden doğdun…”(*_*)

***aşk_nefrettir…aşk_bir masaldır***

**gözlerin seni seviyorum diyor…sözlerin yalan söylüyor…**

*** sen benim için denizdeki fırtınaydın…gelip geçti…***

***–senin için aşk ölüm deil…ama benim için ölümdür…***

***aşkların en güzeli seni sevmekti…***

***__sözlerin deilgözlerin ağlıyor__***

***karanlıklar sokağında kalbime bir merhem arıyorum…***

***aşk yalan…ölüm gerçeğini örtemez…***

***sence bitti bnce asla bitemz***

***bitti bu aşk…hoşçakal***

***gecemdesin_gündüzümdesin_bir damla kalbimdesin…***

***hayat bir oyunsakuralları ben koyarım***

– / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN / –

LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!

Siliyor Dünlerimi Yine Aşk ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni…DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK

ßu kadar kaLpsiz oLamazsın ama YanLış YoLdasın …!

% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM- %

Gün gelir için yanar ELin Gider Mektuplara GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA

[- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -]

Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ! =(

=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi -=

GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM -> Kimseyi Sevemem ArtıK!

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR! / AsiLLEr De İdare EdeR!

RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa

CanıN ÇıksıN İnsafsıZ Beni VurduN ZamansıZ!

KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR(L)

Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara

AvriL’in de Dediği Gibi –> [ Don’T TeLL Me] :’( :@

- 2sohßeT AraLı Bizim MesafemiZ { 0 Derece } (K) -

Love İs NoThinG

Maybe one Day(L)

[ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ — ]

SusuN ! :S / KonuşmayıN / :S / Don’T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :@ ( bu bnm en sık kullandığım nicklerden biri )

Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma! ( Yoksa…)

NicK Şuan MeşguL

- Geçer Demek İnan Zor Çünkü Aşk Senin Adın…-

Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı :’( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdıBitti Yüreğimde Acısı KaLdı
    Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden

Orada olduğunu biliyorum

Düzeyli bir sohbete var msn ?

Polat alemdar’ı haraca bağlayan nacizane kişilik

Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı

Msnevler

Bill Gates’e uzanan eller kırılsın

Zenci mahallesindeki solaryumcu

Öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!

Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?

Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize

Yıllardır oturum açmayan adam Adam her online olduğunda “yıllardır oturum açmayan adam oturum açtı” yazıyor bilgisayarımın köşesinde, ve ben her seferinde gülüyorum Allah Allah…

Tanrım kör oldum, artık kusura bakamıyorum

Nescafé bile 3ü1 arada, ben yalnızım ”

Errorla mücadele

Sonunda şans bana da güldü ama g*tüyle (!)

Dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım

Benim gibisini google’da arasan bulamazsın

Msn ‘den gelen adam

Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları

Nickneyime

Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık

[Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım…]

Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa

Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim…

Acele işe , bende işicem şeytan karışmaz merak etmee !!

Pamuk cüce ve yedi prensesler

Rekor insanın kendine yakışanı kırmasıdır

Güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak

*Hayat boktan ama grafikleri güzel

Buffy de vampir sayılır

Ahmet şu anda yok, notunuz varsa ben alayım

14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!

Yarim sen yokken ben herqün incitiLdim
    Binbir parça binbir hayaL içinde eziLdim

Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi

0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi

Heyecan gibi aşk gibi

* ♂+♀=♥ *

Bugün Burda Cumartesi
    Ben senin SaçLarını
    SuçLar bakışLarını
    Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^

bİr anLIk mutLuLuğum sİzİ çok mu üzdü?

babamm dediiikii doğmasaydınn keşkeee bende dedimki doğdum uLans isTeeee

Hayat ya$ıcaam şeyleri sana kıyak geçiorm yaz,çiz,oyna
    Hiç bi bok istemedim istemiorm

♂+♀=top

Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм ,)
    Çok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм

Yüreğimin kısır israfları içinde sessizlik boyunca haykıran soğuk rüzgarda donuyorum!!!!!!!!!

SéssizLiqiMiN aRdıNda yaTaN $iZ0fRéNik MmuTluLuquMa kapıLıp qiDéRkéN aqiR ßaSaN kaRamsarLıqıMıN içiNdé ß0quLuy0rum

Acı çékSéMdé aLı$aCaqıM TuZa MüpTéLaDıR
    YaRaLaRıMm

~Aşk için kurduğum "düşlerin" yerini Kocaman "yanılgılar" almış !

ÇÜRÜq wisne

=>İsyan çünkü duvarları insan yarattı doğadanmı korktu ki kendini betonla kapattı!

Ne oldum deme Ne olcamda deme Ne oluyo laan ! de ) huhzuhauah xD

deĞilim sizin giBi oLmamda !
    gökdelenlerdeN tüKürücem SuratınıZaa (alayına)

Yerinde kaL desemde dur desemde beklemez zamaaN yollar ayrılırmıı bir nefeslik tadım warken
    nefret gözlerimde sözlerimdee durmuo faslaaa tamam anladım yarınımı weremem aslaaa sonuna kadaar yoLunaa kadar alırr götürürr yanlızlıık bana ne kadar yakınsan o kadr uzaksın aRtıkk bana ne kadarr yakındın ama
    UZAK DUR ARTIIIK

Boşuna bu aşk şarkıLarı
    YaLan, bu kadar aşk adına
    YazıLan şiirLer,
    YaLan aşkLar
    YaLan hayatLar
    YaLandan yaşamaya mahkûm oLmuşuz
    Suçumuz sahte kişiLikLerimiz !

Sana Cinayetimin İpuçLarını BırakıyorumVasiyeti oLmayan öLüLer üLkesinden

¢нυℓѕυzρєru

ИoO PaИi¢ !!!ИoO Hey¢aИ bИ Koycaм sИ sus¢aИ

Ölümü gördüm saklambaç oynuyordu
    Hep o sobeliyordu çocukları dudaklarının kıyısından!
    Ölümü gördüm saçlarımda saklaniyordu
    Hep o tariyordu saçlarını kırmızı bir aynada!!
    Ölümü gördüm aciyi gordum nefreti gordum!
    Ölümü gördüm ölümü gördüm ölümü gördüm
    Ölümü gördüm kaybolmuş yüzlerinde
    Ölümü gördük tekmelerin gölgesinde
    Ölümü gördük asilmis hain iplerde!
    Ölümü gördük lacivert ceketlerde

bérabér yürüyéLım yaqmurun ısLLatıqı zıfırı karanLık o sokakLarda, bénı hıc bırakma korkuLarLa wé yanLızLıkLa doLu bu pémbé hayaL dünyasında

SenSiz can ceki$melerim bogusuyor RUHSUZ bedenimle
    Bir iç isyan misali , hükmedemiyor beynim kalbime
    Agir geliyor pompaladigi kan iliklerim
    Hani et tirnaktan ayrilmaz derler ya
    ’’YALANNN!!!’’ tirnaklarimi söktüler bir bir etimden

Polliannayı qören?

Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben

- kOyun sayıyorm dURmDn

-biTmiO hÇ derdim^^ne karısık bi hayad bu!

Simşek yiyiip gÖk gürüLtüsü sıÇmaLısın eVLat

dedemden öslü sösler

Kıslar eskden bi gazoza kanardı şimdi redbul vodqa

CüzDan da para yOqqi evLat uğrasma dede yOrqunsana Para Mı? yedişdirCem

tanrı DeiLim ama taPanLar war
    cahiL DeiLim ama sewmeyi biLmeyişLerim war
    meGaLoMan DeiLim ama BÜYÜLEYİCİ bi benn war
    - aRsiSt mi??
    DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda war^^

Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice??
    çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??

Her fotoğraf bir hikayedir ve her hikaye zamana yenildiğinden gözyaşı sebebidir

hapSσLмuş haγaLLєяiм

iηaтςı düzєηLєяiм

haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм

кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм

γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм

вσмвσş вiя düzєηdєγiм

qizLєηмiş SєωєηLєяiм

haLвuкi вєη γiηє вєηiм

ölümmüydü seni benDen aLan yaDa mesafeleRmiyDi Bu aşka zebaniLik yapan ? Oo

HALAYA girsen yeteR |oO|

=) unuTmaDan diLe bi diLeK beLki

bu araLaR I^m CrY soRRy

♥ KoşTurun aq LiTTle 7'yi bıRakalı Coq oLdu bnm (;

kelimeleri gittikçe kesinleşti keskin kelimeler ümitlerini yıktı yok oldular hepsi ve adına "HAYAT" dediler bunun

Düşlerim başka şeyler
    Ağlarım hiç bıkmadan
    Giderim çok uzaklara
    Ardıma hiç bakmadan

clean family girl
    temiz aile kızı

geL aşk geL

Anlat onlara peri masalının kötü bittiğini

Sinirle topladım tüm eşyalarını!
    Ne olur almaya gelme
    Bırak izlerin kalsın bende:S

öLdürmeyen acı güçLendirirßeni güçLendiricek her$eye warım

Şaşkınlıkla mumlarımı yaktım ve Tanrıyı buldumÇok yalnızım ama önemli değil çünkü aklımı kazıdımVe belki de bildiğim herşey için ben suçluyum

Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım

Sensiz soluyorum anlayacağın

mavi mavi ölüyorum

Yanımda olmadığın her an

Ne içindeyim zamanın, ne büsbütün dışında,geniş bir zamanın parçalanmaz akışında

" ßeni üZen her deTaydan unuTarak KurTuluyorum "

нαуαт ∂єηιℓєη şєу вιя ιριη υ¢υη∂α*

kmse anLamaz ßiliorumm canımı yaqsada hayat qüLüorumm:/

O küçük kız artık şarkı söyLemiyor

Kötü bi çocuk olmadıgımı anlamam onbeş yıl sürdü, ama iyi bi çocuk olmayı bırakamazdım Çünkü çok Kötüydüm !

Üst üste kırılmıştı HayaLLerIslanırken benlikleri anlamsız bir günde yağmur yüklü sözlerle,iki uzak insandı ıslanan ve ıslanırken aglayanİhanet değil,kendi kendinin kalbini kırma,cinayet senaryosu hiç değil,artık sadece merhaba'nın hoşçakal oLma haLi…

SuçLudan kısa bi ithaftır !

iLaçLarını aL en rahat pijamaLarını giy güseL bi fiLm koy o sırada hafif bi yamur yağsın eLindeki sıcak çikolatandan son yudumunu aL en sewdiğini düşünerek küçük bi çocuk gibi uykuya daL uyandığında iyiLeşmiş oLman diLeğiyLe

Direk kana karışan şeyLerden uzak durmak faydaLıdır !!!

Arkamdan Konuşanlar Arkamda Takılmaya Devam

biLiodum bu şehiя baиa daяdı,,
    biLiodum bu şehiяde bi yığıи iиsaи $ekLiиde hayvaи vaяdı!

isminiz

Kötü bir alışkanlıktım
    Sinsice kanında dolaştım
    Şimdi sana sahip oldum bak

Benden kurtulmak istersin
    Umutsuz her kaçışında
    [ İlacın için dönersin yine * bana *]

Oyunun adı aşk,kan ve gül
    Sen katilsin bense maktül
    Çek hançerini son kez öp ve beni öldür*

gєçιşтιямє gєçмєѕ göz ∂ışα ∂єğιℓ ιçє вαкαη∂ıя

kendimi tanıtmak isterdim amaMÜKEMMEL'in tanımı olmaz ki !

kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]

ßa$ka renk mi du$Lemi$ kaLßin, kırmızı odaSında ??

sizler özel yada eşiolmayan kartaneleri deilsiniz sizler sadece çürüyen organik maddelerden ibaretsiniz!

BEN ÖLÜRSEM EKO SİSTEM BOZULUR

GeL ßaK ßiR eLimde göKyüzü vaR haLa
    ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar
    KorkuLarda ßenim umutLaRda
    *Beni ßıRaKma*

[^_^♥]

İçimizde ne çok hırsız var,biri aldı beni götürdü sattı*hemde yok pahasına
    Ah şu hırsızlarher gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar

"Hayatımdan bi çok kişi sildimBazen o sildiklerimi özlesemde ben yapmam gerekeni yaptımAma şu an mutluyumDaha fazla canımı acıtmayın çünkü herseferinde bişi kaybetmekten yoruldumTek sözüm şu BENDEN VE SEVDİKLERİMDEN UZAK DURUN!!"

Hayattaki anlamszlıkları anlamlaştrmak için
    çaba gösteren ve anlamsz veya anlmlı harektler
    ypmak için uraşan anlamsz salak insnlardan bıktm!!

Attığımız her adım senkronize (:

Sayfalarca yazdım sizi
    Sonra buruşturup attım hepinizi

Ne sahibim ol ne de benim

giderim bu diyardan yüreim bana kalmışsa (!)

Bilip söyledikleriniz yasadıklarımı ifade etmez

☻☻☻(KuM Kعdĭکĭ)█☻

☺☻☻☻H€R$EY Y@L@N ßİR T€K ߀NİM G€RÇ€K OL@N☻☻☻☺

xxSizin qißi oLmak için ßir çaßa sarfetmiyorumLütfen ßeni kendiniz iLe kar$ıLa$tırmayın

Yaşlı bi adam gazete bayisindeki kıza "Bana bi SABAH bide AKŞAM verirmisin?" demiş Kız adama "Kalbin dayanmaz amca, sana bi POSTA vereyim yeter" demiş

Bazen cdden aklım karısıo
    Mala mal dnmesse Ne dnrki?*

İnsanlar grckten cok cbalıolr kendlerne aptal dmgasını vurdrmak içn
    Nednse Başarıolar (: !! Uraspta başarbldkleri sayılı işlerdn btanesi olmalı bazıları içn

İzLemekLe yetinmeni tavsiye ederimZira akLını fazLa zorLamaAnLamanın mümkünatı yokNe yürek yeterNe beyinFazLa da yorma kendini diyorum yaBöLe bi a$kı ya$ayamazsın benim gbi,Ona Benim GözümLe BakamazsınBaktığını SanarsınYanıLırsınO hep BendeEn uzak oLsa da,en yakınımdaBi nefes gibi,içime çektiğimÇokLar çaresiz kaLdı,oLmaz i$te bak yine anLatamıyormÇok seviyorum BenBasit DeiL senin sevgin gibiEvt kıskanabiLrsnNefret de edebiLrsn bendn bu saatten snra

sessiz sakin 1 haLdeimm yaLnızLıklar içindeimm
    karanLıkLaR yeteR bna, bni 1 bn biLİrim
    yoRqun dü$mü$ hayaLLeRim RüyaLaRım kedeRLeRmm herksten bıktım artk onu da söLiiyeyimm
    kimseden bna fayda yok asLa 1 bn yetermbna annadım sonundaa…

göKkuşağıNın aLtında mtLuLuğu bkLeyen 2 meLeğizßizz

O kadar çok sen varsın ki içimde nefes alıp vermeye korkuyorum
    Kaybederim seni diye

Gözlerim telaşta Seni her gördüğünde yaşlarını akıtmakta Kulaklarım duymamakta Senden başka sesleri takmamakta Kelimeler çarpıklaşmakta Kalbim senden kalanlara avunmakta

Sonra
    Sonrası yok!
    Bitti DefoL!!

sen olmasanda her türlü döner dünyam

bazı şeyler sadece mutsuzluğa sebep olur

eğer ben, sen de mutsuzluğa sebep oluyorsambırak beni

Ya$amayI çok seviyorum, bana bula$mayan herkesi de çok seviyorum =]

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler