Burak: Konuya yorum yazmak yasaktır!Yazan aksi takdirde Admin tarafından cezalandırılacaktır.Konuyu takip edebilirsiniz.Program sonunda yorum yazmak açık hale gelecektir.
Tribün Futbol'a hepiniz hoş geldiniz.İlk Programımız başlıyor.Yanımda OzaN Hocam var.Birazdan Sorular sorucaz cevabını alacağız ve birlikte değerlendirmeler ile karşınızda olacağız.İlk önce OzaN'a bir söz verelim.Ardından Çağlar ile konuşacağız.
Ozan: Öncelikle hepinize merhabalar. Programımız hayırlı olsun, umarız beğeninizi kazanacak bir programa imza atarız
Burak: Şimdi Çağlar'dan birkaç kelime alalım ve programımıza geçelim.Evet Çağlar...
Çağlar: İlk önce herkese iyi günler diyorumHep bunu demek istemişimdir
Çok güzel bi program olacak bence forumlarda pek görülmeyen bi tat hepimize hayırlı olsun
Burak: Evet.Şimdi artık yavaş yavaş sorulara geçelim.Bildiğiniz gibi Fenerbahçe Young Boys'tan Henri Bienvenu adında genç bir oyuncuyla anlaştı.İlk maçındada gol atmayı başardı.OzaN Hocamla konuştuğumuzda da vasat oyuncu yorumunu yapmıştı.Şimdi OzaN Oyuncu hakkında neler düşünüyor?Henri Bienvenu Fenerbahçe'de ne kadar başarılı olabilir?Türkiye'de iyi oynama potansiyeli var mı?Devler liginde neler yapabilir?
Çağlar: OzaN hocam Baya düşündü
Burak: Bugün biraz tutukluk var kendisinde ilk program heyecanı olsa gerek
Ozan: Valla açıkçası Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce hiç tanımadığım bir oyuncuydu Bienvenu. O nedenle ön yargılı davranıp geldiğinde "Nereden buldular bu vasat adamı" diye düşünmüştüm. Ama bu hafta oynanan Gaziantepspor maçında gördük ki Bienvenu gayet iyi potansiyeli olan yetenekli bir oyuncuymuş. Bu hafta bir penaltı kazandırdı, bir de güzel bir kafa golüne imzasını attı. Tek maçla yorum yapmak doğru olmasa da Fenerbahçe için iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Ama şunu da belirtmek gerek; kimse Bienvenu'dan ilk etapta bir Niang performansı beklemesin. Bienvenu gelişmekte olan bence Emenike ayarında bir oyuncu, Niang'ın seviyesine ulaşması için daha çok çalışması lazım. Fenerbahçe'ye uzun yıllar faydalı olabilecek cinsten bir oyuncu...
Burak: Evet Henri Bienvenu'nun potansiyeli var ama şu anda bence Devler liginde yada avrupa kupalarında iyi bir performans gösterebilecek seviyede değil.Kendini geliştirdiği takdirde benimde çok şeyler beklediğim bir oyuncu.Çağlar'a başka bir soru soralım ve programımıza devam edelim.
Evet Çağlar Galatasaraylı olduğunu bilmeyen yoktur.O yüzden o konudan bir soru soralım.Galatasaray'ın hazırlık maçlarındaki başarılı performansı neye bağlı?Takım İBB Maçını neden ve nasıl kaybetti?İleride neler yapabilir?Takımın İdeal 11'i nasıl olmalı?
Evet bekliyoruz
Çağlar: Baya uzun bi soru olmuş tek tek yanıtlamaya çalışayım
Burak: Evet biraz uzun olduTek tekde olsa cevaplarını bekliyoruz
Çağlar: Galatasaray yeni sezona çok istekli başladı geçen seneki kötü gidişin ardından bu sene taraftarlarını mutlu etmek istiyorlardı çünkü hemde Avrupa maçları oynamayacağı için bu sene Galatasaray taraftarına en azından hazırlık maçlarındaki avrupa maçlarını kazanıp hediye etmek istedi ve bunu da inter , Liverpool , R.madrid maçlarıylar yaptı... Bu 1
Burak: Evet 2'yi bekliyoruzÖzellikle Fatih Terim'in bunlarda çok etkisi var.
Çağlar: Gelelim İBB maçına Bence tam bir taktik hatası vardı maçta ilk 11 hatası yüzünden kaybedildi maç + muslera'da şanssız bi hata yapınca ilk golden sonra toparlanamadı aslında toparlanması lazımdı çünkü Galatasaraysın sen ama olmadı... Tabi bunların Yanında Eksik Oyuncularda eklenince Yenilgi Kaçınılmaz Oldu... Bu 2
Burak: Matematik dersi görmüştükSayabiliyoruz hangisinin 2 yada 3 olduğunu
Evet görüşlerinizin devamını bekliyoruz.Birazdan OzaN'ada soru soracağız.
Çağlar:
Takım ;
Muslera
Hakan Balta Ujfalusi Servet Eboue
Melo
Riera Selçuk İnan Kazım KAzım
Barış ( Elmander ) Sercan
Burak: Evet.Görüşlerini aldık Çağlar'ında.Ozan'a ilk sorumuzu soruyoruz.
Beşiktaş düzeldi mi?Maccabi maçının başarısını sürdürebilecek mi?Beşiktaş düzeldi mi?Maccabi maçının başarısını sürdürebilecek mi?Avrupa'da ne kadar?Türkiye'de ne kadar başarılı olabilir?
Ozan: Beşiktaş'ın son Maccabi maçına bakarak iyi bir durumda olduğunu söyleyebiliriz ama bu maçın skoru aldatıcı olmasın. Takım rayına oturana kadar sıkıntı yaşamaya devam edebilirler. Yeni teknik direktör, yeni oyuncular bunların hemen uyum sağlanması beklenmesin.
Avrupa'da Beşiktaş'ın gruplardan zorlanmadan çıkacağını düşünüyorum ama ondan sonrasında yine işleri zor olacak. Kura şansı da çok önemli tabii bu noktada.
Burak: Kaptanlık kime verilmeli?Guti gitmeli mi kalmalı mı?Takımda Portekiz Birleşmesi var mı?
Cevapları bekliyoruz
Ozan: Kaptanlık konusunda her ne kadar zaman zaman yapmaması gereken davranışlarda bulunsa da Quaresma en güçlü aday gibi gözüküyor. Bence de Q7'nin kaptanlık verilmesi denenebilir.
Guti, çok tecrübeli bir oyuncu. Kariyeri tartışılamaz ama şu an İstanbul'da kendini futbola verdiğini düşünmüyorum. Gitmesi Beşiktaş için daha iyisi olur gibi...
Takımda çok fazla Portekizli oldu. Teknik direktör ve birçok önemli oyuncu Portekizli. Böyle bir durumda Portekizli birleşmesi olması çok normal ama olmaması için çaba gösterilmeli
Burak: Çağlar'a sorumuzu soralımBu arada OzaN'ada teşekkürler cevapları için
Trabzonspor'un İnter'i yenmesi tesadüf müydü?İki haftadır galibiyet alamayan Trabzonspor için tehlike çanları çalmaya başladı mı?
Çağlar: Bence teadüf değil çünkü inter mourinho'dan sonra çok formsuz o yüzden trabzonda böyle formsuz interi bulmuşken cezayı kesti…Tabi burada kaleci Tolga'nın da başarısını gölgelememek lazım o da olmasa İnter galip gelebilirdi ve biz bunları konuşmuyor olabilirdik J
Trabzon galip gelemiyor ama İBB maçında çok şanssızlık oldu 2 topu direkten döndü ayrıca İBB de sezona iyi başladı moralliydi yani Trabzonspor da biraz rehavete kapılınca da yenilgi geldi..
Burak: Aynı soruyu Ozan'ada soralım.Sizin görüşleriniz nelerdir?
Ozan: Trabzonspor'un İnter'i yenmesi önemli bir başarıydı. Bunu tesadüf diyerek küçümsemek hata olur ama şunu da belirtmek lazım şu an İnter çok kötü durumda. Ligde de 2 hafta sonunda sadece 1 puan alabildiler.
Trabzonspor lige çok kötü başladı ama bunun böyle devam edeceğini düşünmüyorum. Kısa sürede ligde toparlanıp üst sıralara yükseleceklerdir. İyi bir kadroları var ve daha önemlisi Şenol Güneş gerçekten çok başarılı bir teknik adam...
Burak: Evet İnter'in vasat olduğuna bende katılıyorum.Lige de kötü başladılar ama ilerleyen zamanlarda düzelebileceklerini düşünüyorum Trabzon'un.Şenol Güneş eminim bunun için gereken şeyleri yapacaktır.İnter galibiyeti tesadüf değildi belki ama normal şartlarda İnter gibi bir takımı Trabzon'un yeneceğini düşünmüyorum.
Herkese çok teşekkür ederim.Ben Burak Özdemir.OzaN Ve Çağlar'ın yorumlarıyla programımızı noktalıyoruz.OzaN'dan ve Çağlar'dan son sözlerini alalım ve programımızı kapatalım.
Çağlar: çok güzel bir program olmuş umarım uzun soluklu bir program olur iyi günler herkese En Büyük Galatasaray
Ozan: İyi bir program olduğunu düşünüyorum. İzleyicilerimiz de beğenmiştir inşallah. Reytingimiz bol olsun.
Burak: Evet programımızı burada noktalıyoruz.Programımızın ardından Firar adlı diziyi izleyebilirsiniz