Trabzonspor cephesini burdan değerlendirelim....
Trabzonspor cephesini burdan değerlendirelim....
Artık geriye dönüş yok, katılacak.
madem fb katılamıyor bari Ts katılsında Türkiye UEFA genel klasmanda yükselsin...
Bu karar daha önce verilseydi de Türkiyenin uefa kontejanı boş kalmazdı şimdi o zaman G.antepde avrupa ligine gitsin..
çok saçma karar uefa nasıl kabul etti hala anlamadım bu karar sadece trabzonluları sevindirdi diğer takımları üzdü madem göndermeyeceksin bunu uefa maçları başlamadan söyleyeceksin bu kararla birlikte bursaspora haksızlık şampiyonlar ligine gidecekdi belki antep uefaya gidebilirdi lig altıncısı uefaya gidemedi
inşallah trabzon 0 çeker grubuna barça düşer
TFF bu kararı çok daha önce vermeliydi bu TFF'nin ayıbıdır. İstifa etmelidir.
Trabzon şampiyonlar ligine gidiyorsa Buca da süper lige dönmeli bu kadar basit
Her şeyi geçtim Bursa CL ön elemesine,Gaziantep de UEFA gruplarına alınmalı o da artık imkânsızken bu kulüplerin de hakkı yenmiş oluyor.
Katılmamalıydı,hatalı karar.Küme düşürülmeden CL'ye gidemiyorsa Fenerbahçe'nin hakkı yeniyor.
Belirtmeme gerek yok herhalde Fenerbahçe'den nefret ediyorum ama olaya objektif bakarsak adamlar bu kez haklı beyler.
Katılsalar ne olacak ki?Başarılı olamayacakları açık.Benfica'ya yenildiler.Daha Orada Porto,Valencia,Barcelona,Real Madrid,Villareal gibi takımlar var.
Fenerbahçe küme düşürülmeden Cl'ye gitmemesinin bir sebebi vardır.Yargısız infaz yapmak doğru değil bu konuda.
Katılsalar yakalşık 30-40 milyon tl alacaklar yetmez mi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet