Evet arkadaşlar.Şimdi 8 kişi seçeceksiniz.Seçtiğiniz 8 kişi çeyrek finale kalacak.
Düzgün ve adil bir oylama olması dileğiyle...
Lionel Messi
Xavi
C.Ronaldo
A.Sanchez
Iker Casillas
Nuri Şahin
Lampard
David Villa
Gökhan Gönül
Mesut Özil
J.Terry
Gerrard
Evet arkadaşlar.Şimdi 8 kişi seçeceksiniz.Seçtiğiniz 8 kişi çeyrek finale kalacak.
Düzgün ve adil bir oylama olması dileğiyle...
Lionel Messi, Xavi Hernandez, Cristiano Ronaldo, Alexis Sanchez, Nuri Şahin, David Villa, Gökhan Gönül ve Mesut Özil. Oylarım bu oyunculara.
Ronaldo Casillas Nuri Lampard Gökhan Mesut Terry Gerrard
x.avi (sanki ferre film dosyası gibi la)
L.Messi, C.Ronaldo, Mesut Özil, Gerrard, Gökhan Gönül, Nuri Şahin, Xavi, David Villa
Gökhan gönül ne alaka![]()
anketi açanın bariz feneleri olduğu belli oluyor
Gökhan Gönül varsa Sabri de olmalı.
Ayrıca dünyanın en iyi genç yeteneklerinde Gökay iravul'un yarı finale çıktığı bi yer burası.Gökhan Gönül'e şaşırmamalı.Gerçi ben de oy verdim ama...
Messi - Xavi - C.Ronaldo - Casillas - David Villa - Mesut Özil - John Terry - Steven Gerrard
konuyu açan arkadaş önce bir futbol dünyasını takip etsin lütfen !
orda ki kişiler kalıplaşmış kişiler
OsmanAslan ve King08'e söylüyorum:
Eboue kim daha tanımıyorsunuz,Gs'nin gündemine geldi diye burda olması gerekiyor filan.Boş laflar bunlar.Futbol dünyasını çok iyi takip ediyorum.Ve Gökhan Gönül Dünya'nın en iyi sağ beklerinden.Bu resmileşmiş birşey araştırıpta gelin.İddia filan değil o.
Ayrıca beğenmiyorsanız organizasyonu oy da kullanmayın.Gökhan gönül 1.tur'dan beri 2 tur geçerek geldi!
@13 panpa güzel yazmışsın da,bence dünyanın en iyi x'lerinden biri olmak resmilik kazanamaz öyle olsa bu yarışma olmazdıtek bir futbolcu resmi olarak en iyi olurdu zaten.ha gökhan gönül otoritelerin büyük çoğunluğunca en iyilerden biri olarak gösteriliyor dersen,o zaman tamam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet