Maç Tarihi: 20 Ekim 2010 Çarşamba
Maç Saati: 21.45
İki takımda kazanmak istiyor. Kazanan rahatlayacak grupta. Ben İnter galibiyetinin çok kolay olacağını düşünmüyorum. 1.50 oranı yetersiz bu maçı oynamak için. Bu maçtan uzak durmanızı öneriyorum.
Sporx'in Yorumu:
Inter ve Tottenham, şampiyonlar ligindeki ilk iki maçlarında bir beraberlik bir de galibiyet aldılar ve dört puanla grubun ilk iki sırasını oluşturuyorlar. Inter kupanın son şampiyonu olarak bu sene de Wembley'deki finalden başka bir şey düşünmüyor.
Jose Mourinho sonrası dönemde sahada eskisi kadar dominant gözükmeseler bile, Inter hala çok güçlü bir kadro ve bu kupanın en önemli favorilerinden. Hafta sonu zorlu Cagliari deplasmanından Samuel Etoo'nun muhteşem golüyle galibiyetle çıkan ev sahibi ekip moralli ve eksiksiz.
Tottenham ise son derece güçlü ve önemli oyunculara sahip bir takım. Defoe, Bale, Van der Vaart, Pavlyuchenko gibi önemli oyuncuları ile harika bir hucum gücüne sahipler. Son şampiyonlar ligi maçında iç sahada Twnete'ye dört attıktan sonra, Premier lig'de de arka arkaya Aston Villa ve Fulham'ı devirdeler ve istim üstündeler.
Çok tempolu, bol gol pozisyonlu, keyifli bir maç bekliyorum. Elbette Milano'da daha ön plana çıkan takım ev sahibi Inter ancak ben üst seçeneğini daha cazip görüyorum.

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet