Status :
Nereden : İstanbul
Konular: 1.860
Aldığı Beğeniler: 668
Bobo: "Formamı geri istiyorum"
Beşiktaş'ın Brezilyalısı Bobo, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Kocaelispor maçında sahada olmak istediğini belirtti.
Beşiktaş’ın golcü oyuncusu, Kocaelispor maçı için takımdaki formasını teknik direktör Mustafa Denizli’den istedi.
Son maçlarda yerini kaptıran Brezilyalı oyuncu, geçen yıl başarılı bir performans sergilediğini hatırlatarak hocasına mesaj gönderdi:
"Sezon başında bir çok takımın transfer listesindeydim. Hatta geçen yıl kulübe yakın çevreler tarafından gönderileceğim söylenmesi moralimi bozdu. Fakat teknik heyette yapılan değişiklik beni olumlu yönde kamçıladı. Kocaelispor ile yapacağımız karşılaşmaya hazırım. Forma verildiği taktirde sizi mahcup etmem."
Kayserispor maçından gerekli dersleri çıkardıklarını da belirten Bobo, şunları söyledi:
"Artık hata yapmamaya özen göstereceğiz. Sizin istediğiniz gibi kazanmayı rakipten daha çok isteyeceğiz. Bunun için de antrenmanlarda çok çalışıyoruz. Bize destek olan yönetim ve taraftarlarımızı sevindirmek için kenetlendik. Bu birlik ve bütünlük içinde inanıyorum ki sezon sonunda ipi Beşiktaş göğüsleyecek"
Tweet