Status :
Nereden : Çatalca
Konular: 6.320
Aldığı Beğeniler: 6300
'Lebron' Kayıplarda
Lebron James, bu sezon play-offlarda, Boston Celtics ve Chicago Bulls karşısında, özellikle dış atışlarda çok etkili olmuş; bazıları mucize sayılabilecek 3 sayılık basketlerle rakiplerini yıkmıştı. Dallas Mavericks karşısında, final serisinin ilk maçında da etkili görünen James, ardından oynanan 4 maçta ise kayıplarda... Heat'in, Dwyane Wade ile birlikte en büyük hücum kozu olan James, Dallas'a kaybedilen son maçta 17 sayı - 10 ribaund ve 10 asistle triple-double yapsa da, son çeyrekte yine ortadan kayboldu. Dallas'a galibiyeti getiren kritik bölümde, tüm sorumluluğu yine Dwyane Wade'e bırakan James, 4'te 1 şut isabet oranıyla 2 sayıda kaldı. Çok kritik bir hücum faul yaptı; dahası savunmakla sorumlu olduğu Jason Terry'nin maçı koparan 8 sayısına engel olamadı. Yine Dallas'ın galibiyetiyle sonuçlanan bir önceki maçta, son periyotta sadece 1 şut kullanıp sayı kaydedemeyen Lebron'un, seri genelinde 4. çeyreklerde sadece 11 sayısı bulunuyor. Maç sonrası üzerinde baskı hissedip hissetmediği sorulan James; "Hayır sanmıyorum. Buna inanmıyorum. Baskı altında olmadığımı biliyorum" dedi.
Antrenör Erik Spoelstra ve takım arkadaşları da, James'in serinin 6. maçında toparlanacağına inandıklarını ifade ettiler. Büyük önem taşıyan 5. maç öncesi; twitter hesabında; "Şimdi ya da hiçbir zaman" ifadesini kullanan James'in, serinin 6. maçında nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.
Tweet