Barcelona'nın orta saha oyuncusu Seydou Keita, Pep Guardiola ile fazla konuşmadığını söyledi.
Barcelona orta sahasının Malili oyuncusu Seydou Keita, teknik direktörleri Pep Guardiola'ya saygısından dolayı onunla fazla konuşmadığını söyledi.
Barcelona için önemli bir oyuncu haline gelmesinde Guardiola'nın etkisinin çok büyük olduğunu söyleyen Keita, RMC Sport'a yaptığı açıklamada, "Sanırım herşey 2009 yılında oynadığımız Şampiyonlar Ligi finalinde başladı. Guardiola, daha önce çok fazla oynamadığım bir bölgede bana şans verdi." ifadelerini kullandı.
Guardiola'nın oyuncularını çok iyi motive ettiğini de sözlerine ekleyen Keita, "Pep, benim bencil bir oyuncu olmadığımı her zaman söyler. Her oyuncuya karşı, her zaman yapıcı yorumlarda bulunmuştur. Bu takımdaki 4. senem. Her zaman forma şansı bulamıyorum, fakat görev verildiği zamanlarda elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum." sözleriyle açıklamasını tamamladı.
18 maçta 41 puan toplayan Barcelona, Real Madrid'in 5 puan gerisinde ligde 2. sırada bulunuyor.