Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, futboldan sonra kendisi için en önemli unsurun imaj olduğunu söyledi.
Real Madrid'in gol makinesi Cristiano Ronaldo, güzel görünmenin ve modayı takip etmenin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti.
Çok iyi bir futbolcu olmasının yanı sıra, yakışıklı ve zengin olduğu için kıskanıldığını söyleyen Ronaldo, bu açıklamaları nedeniyle bazı kesimler tarafından eleştirilmişti. İmaj ve moda hakkında yeni açıklamalarda bulunan Ronaldo, DT dergisine verdiği demeçte, "Futbol, hayatımdaki en önemli unsur. İkinci sırada ise, imaj var var. Sahada iyi şeyler yapmak benim için çok önemli, fakat bunun yanında güzel gözükmeye de çok önem veriyorum." ifadelerini kullandı.
Farklı bir tarzı olduğunu da sözlerine ekleyen Portekizli süperstar, "Bazı insanlar benim görünüşümü, giyim tarzımı beğenmeyebilirler, fakat buna saygı duymalıdırlar. Giydiğim şeylerle herkesin beğenisini toplamak zorunda değilim. Benim de bir tarzım var ve kendi tarzımı yansıtan markanın (Nike) ürünlerini kullanıyorum." diye konuştu.
Giyeceği şeyler konusunda bazen kararsız kaldığını söyleyen yıldız oyuncu, "Sabah kalktığımda bazen bir saat boyunca ne giyeceğim konusunda kararsız kalıyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak, görünüşüme, giydiğim şeylere ve sağlığıma her zaman dikkat etmek zorundayım." sözlerini kullandı.
Yakışıklı oluşunun sebebini iyi genlere sahip olmasına bağlayan Real Madridli yıldız, "Bu tip şeyler benim için çok önemli. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Bunun sebebini ise, iyi genlere sahip olmama bağlıyorum." dedi.
İyi bir hayat tarzına sahip olmanının anahtarının iyi beslenmeye ve akşamları yapılan düzenli uykuya bağlı olduğunu söyleyen Ronaldo sözlerinni tamamladı.
2009 yılından bu yana Real Madrid forması giyen Ronaldo'nun ligde oynadığı 79 maçta 86 golü bulunuyor.