Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.286
Aldığı Beğeniler: 1658
Roeder: "Carroll, Owen'ın DVD'lerini İzlesin"
Newcastle Unitedlı eski teknik adam, Suarez'in yokluğunda yükü daha da artan Andy Carroll'a kendisini Micheal Owen'ı örnek almasını önerdi
Newcastle United'ın eski menajeri Glenn Roeder, Liverpool'un santrforu Andy Carroll'ın kendisine Michael Owen'ı örnek almasını önerdi.
Roeder, "Eğer Andy yerinde ben olsaydım; Michael Owen'ın DVD'lerini alır onun nasıl goller attığını incelerdim. Çünkü Owen oyunu çok basit ama bir o kadar da efektif oynuyordu. Carroll'ın yapması gereken şey de Owen gibi topu alıp arkadaşlarına aktarmak ve sonrasında ceza sahası içinde gol atabileceği en uygun noktaya geçmek. Eğer bu şekilde kendisine pozisyon hazırlarsa gol sıkıntısını çok rahat çözecektir." dedi.
Carroll'ın hava toplarında çok etkili olduğunu da sözlerine ekleyen teknik adam, "Eğer iyi pozisyon alırsa pek çok kafa golü atacaktır. Çünkü ben onunla çalıştığım dönemde daha genç olmasına rağmen John terry ve Sol Campell gibi isimlerinden üzerinden gol atmayı başarmıştı." şeklinde konuştu.
Carroll'a fazla yüklenilmesinin haksız olduğunu belirten Roeder, "O henüz 22 yaşında. Liverpool onda bir gelecek gördü ki 42 milyon avro gibi astranomik bir ücretle transfer etti. Ayrıca Kenny Dalglish gibi tecrübeli bir menajer ile çalıştığı için de bence çok şanslı. Onun yapması gereken tek şey daha çok çalışıp ceza sahasında iyi yer tutmak." ifadelerini kullandı.
)