Bolton'un Liverpool'u 3-1 yendiği maçın devre arasında Craig Bellamy ile tartışan Nigel Reo-Coker, maçtan sonra olanları anlattı.

Bolton'un sahasında Liverpool'u 3-1 yendiği maçın devre arasında Craig Bellamy ile tartışan Nigel Reo-Coker, maçtan sonra yaşananları anlattı.

Liverpool'un maçtaki tek golünü Bellamy atarken, Bolton'un gollerini Mark Davies, Reo-Coker ve Gretar Steinsson atmıştı.

Maçtan sonra ESPN'e devre arasında yaşananları anlatan Reo-Coker, "Bellamy bildiğiniz gibi. Sebepsiz yere olay çıkartıyor. Her istediğini yapabileceğini düşünüyor. Ona saygı duymuyorum." dedi.

Oyunlarındaki gelişimin altını çizen orta saha oyuncusu, "Eskiye göre çok daha iyi oynuyoruz. İyi oynadıkça da kendimize güvenimiz artıyor. Daha önceki maçlarda biraz da şansızdık. Bulunduğumuz duruma göre her maçı kazanmamız gerekiyor. Bugün olduğu gibi sonraki karşılaşmlarda da müthiş maçlar çıkarabiliriz. Bu çıkışımızı sürdürüp ligde üst sıralara yükselmeliyiz." şeklinde konuştu.

Ayrıca eski takımına karşı forma giyen David Ngog, "Benim için çok özel bir maçtı. Gol atmak isterdim ama olmadı. Kazanmamız daha önemliydi. Erken gol bulmamız bizi çok rahatlattı. Eski takımıma karşı kazanmış olmak beni daha çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Liverpool'dan 3 puanı koparan Bolton, bu sezon oynadığı 22 maç sonunda topladığı 19 puanla ligde 17. sırada bulunuyor.