Tottenham'ın deneyimli çalıştırıcısı, Norwich City galibiyetinin kredisini Gareth Bale'e verdi.
Tottenham Teknik Direktörü Harry Redknapp, Norwich City karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından yıldız oyuncu Gareth Bale'e övgüler yağdırdı.
Tottenham, Norwich karşısında ilk devrede oldukça zorlanmış ancak galli yıldız ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyarak, takımı adına iki gol kaydetmişti.
Maçın ardından Sky Sports'a konuşan Redknapp, "Bale'e bugün özgürlük verdim. Açıkçası farklı bir sistemle oynadık. Üç orta saha oyuncusunun yanına onu ve Vander Vaart'ı serbest oynattım. Bale'e sadece 'nereye istiyorsan oraya git ve nasıl oynamak istiyorsan öyle oyna' dedim. O da tüm boşlukları doldurdu ve toğu ayağına aldığında durdurulamazdı." ifadelerini kullandı.
Dördüncü sıradaki Chelsea ile aralarındaki farkı açmalarının da oldukça önemli olduğunun altını çizen deneyimli taktisyen, "Bizim için oldukça iyi bir sonuç oldu. Zor bir maçı, kaliteli bir oyunla geçmeyi başardık. Maç boyunca kontrolü elimizde tuttuk. İlk yarıda elimize bazı fırsatlar geçti ancak bunları değerlendiremedik. Daha sonra Gareth sahneye çıktı, harika bir oyuncu değil mi?" şeklinde konuştu.
Kendilerini geliştirmeye devam edeceklerini de söyleyen Redknapp, "Taraftarlar bu maçta fantastik bir Tottenham izledi. Yapmamız gereken tek şey iyi oynamaya devam etmek ve eğer taraftarlara her hafta izledikleri şeyden dolayı zevk verebilirsek, yapmamız gerekeni başarmış oluruz." dedi.